Refuz să fiu exclusivă până la cererea în căsătorie

Refuz să fiu exclusivă până la cererea în căsătorie Refuz să fiu exclusivă până la cererea în căsătorie casatorie 800x534

Refuz să fiu exclusivă până la cererea în căsătorie. Sau cu alte cuvinte, refuz să mă văd doar cu un singur bărbat până când voi fi cerută în căsătorie. Vorbesc din punctul de vedere al unei femei care trăiește în secolul 21, are o funcție de conducere și câștigă un salariu cu multe zerouri.

Când vine vorba despre iubire, sunt conservatoare, sunt o romantică de modă veche. Îmi place ca bărbatul să fie un gentleman, să mă surprindă cu flori, ciocolată sau bijuterii, să îmi deschidă ușa și să mă protejeze atunci când e cazul.

Asta îmi doream până când l-am întâlnit pe soțul meu, Cristi. După opt săptămâni de întâlniri, el mi-a propus să fiu iubita lui. Amândoi ne-am plăcut și era clar că era o chimie între noi, exlusivitatea pentru el era pasul următor și era de înțeles, însă oferta primită din partea lui era cam slabă.

El avea acces complet la mine, dormea în pat cu mine, se sprijinea emoțional pe mine, ne bucuram de compania prietenilor și a familiilor noastre, însă nu mi-a arătat că ar exista vreun viitor între noi. Așteptam ca oferta din partea lui să vină și cu o cerere în căsătorie ca să fiu cât de cât sigură de un viitor cu el.

În apărarea lui a venit cu replica: este prea devreme ca ne căsătorim, însă eu din experiența mea, știam că o prietenie poate rămâne așa, fără să se încheie cu o cerere în căsătorie și de asta i-am refuzat oferta de a fi iubita lui.

Filozofia mea de viață este ca cel mai bun să câștige și așa am continuat să mă văd și cu alți bărbați. Și cel mai bun, s-a dovedit a fi tot Cristi. După nouă luni de când ne-am cunoscut, pur și simplu s-a pus în genunchi în viața mea, a deschis cutia cu inelul de logodnă, m-a cerut în căsătorie și mi-a spus că nu își poate imagina viața fără mine.

Astăzi suntem căsătoriți și avem o fetiță împreună și suntem extrem de fericiți.

Și acum stăm și râdem împreună, cât de puternică i-am părut atunci și cât l-am determinat să lupte pentru inima mea. Cu siguranță, că alte femei ar fi cedat mult mai ușor și nu l-au forțat să găsească o rezolvare a problemei. Mi-a spus că a fost speriat în tot acel timp, că un alt bărbat i-ar fi putut lua locul și că el a câștigat cea mai bună femeie din lume.

Spam blocat