Relația la distanță m-a făcut să devin o persoană completă

Relația la distanță m-a făcut să devin o persoană completă. În urmă cu câțiva ani am fost într-o relație deschisă care m-a făcut să cresc, să mă maturizez , să devin o persoană completă. Până atunci nu realizasem că există această posibilitate.

Numele bărbatului este Alfred și pot spune că era un bărbat incredibil. Lucrurile au fost perfecte între noi și am fost fericiți.
Singura noastră problemă era distanța. Ne-am iubit profund și am fost conectați în permanență. Am vorbit la telefon în mod constant, am stat pe chat, am schimbat emailuri și parcă fiecare conversație ne apropia și mai mult. Pot spune că eram prieteni buni. A fost ciudat la început, însă amândoi am acceptat situația și am avut libertatea să ne trăim fanteziile separat.
Gelozia nu era o problemă pentru noi. Odată cu trecerea zilelor, relația noastră devenea și mai serioasă. Am trăit 1 an în relație deschisă, apoi a apărut o situație neprevăzută: aflasem că sunt însărcinată și nu era copilul lui. El credea că este bărbatul perfect pentru mine și a acceptat copilul. A rămas cu mine și a considerat că este copilul lui.
După cinci ani, ne-am dat seama că lucurile nu mai pot merge la distanță și pur și simplu am încetat să mai comunicăm. Oficial, nu ne-am despărțit, dar amândoi știam cum s-au întâmplat lucrurile. A fost greu și dureros pentru amândoi, dar acum peste ani, fiecare are o altă relație.

Am învățat multe de la această relație și m-am schimbat mult: am devenit mai încrezătoare în mine și în sexualitatea mea. În cei 5 ani petrecuți cu el, am simțit că am trăit o viață de 50 de ani, a fost o maturizare puternică. Simțeam amândoi că suntem potriviți unul pentru celălalt și totuși nu ne-a fost sortit să fim împreună. Această relație deschisă m-a făcut să devin o persoană completă.
Relațiile deschise la distanță sunt dificile și nu sunt pentru toată lumea. Trebuie să explorați toate opțiunile pe care le aveți. Relația pe care am trăit-o mi-a pus lucrurile într-o lumină diferită și sunt recunoscătoare pentru acest lucru.

Spam blocat