O relatie cu sex programat, te programeaza mai departe

 

sex-alb-negru O relatie cu sex programat, te programeaza mai departe O relatie cu sex programat, te programeaza mai departe sex alb negru

O relatie cu sex programat, te programeaza mai departe. Imi pare rau sa o arunc direct, dar cum sa o zic sa se inteleaga? Sexul nu poate fi programat, el trebuie sa fie cat mai des, asta clar! Mai ales daca esti pana la 50 de ani, chiar. Cum sa iti programezi placerea naturala, serios chiar si asta se programeaza?

Mai degraba, cred ca te pedepsesti. Sigur ca, tu, poate iti doresti cat de des se poate, dar partenerul nu e atat de receptiv si te pacalesti, crezand ca pofta ta il va inspira intr-o buna zi. Si mai speri … si anii trec. Si mai speri si … la un moment dat, intalnesti pe altcineva care vrea sex, neprogramat. Si asta se cheama ca te programezi mai departe, deoarece tu mai duci in spate si relatia cu persoana care te-a programat.

Dar tu in sinea ta stii ca vrei si acum brusc ce faci, iti interzici placerea la care ai visat ani de zile? Si te chinuie gandul si te mustra constiinta ca nu ai forta sa renunti la ceva, adica la placerea programata sau la placerea ta naturala. Merita sa te sacrifici pentru altcineva care te programeaza? Tu ce spui?

Cat de implinit esti dupa sex?

Spam blocat