google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Un sex perfect, nu garantează şi o relaţie perfectă cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Un sex perfect, nu garantează şi o relaţie perfectă

sex-in-pat

Un sex perfect, nu garantează şi o relaţie perfectă. În orice relaţie, este nevoie de substanţă. Roby, 42 de ani, povesteşte că lucrurile arată mai mult de atât. De exemplu, întâlneşte o femeie cu care face sex şi este perfect, este ca în basm, însă de îndată ce revine la lucrurile zilnice, cotidiene, vede că nu are multe lucruri în comun cu acea femeie, în afară de sex şi atunci relaţia perfectă este doar la sex.

Un cuplu ajunge în pat şi încep momentele glorioase. De îndată ce se dau jos din pat şi privesc în jurul lor şi dacă au şi copii, e posibil să nu se mai înţeleagă. Este posibil ca fiecare partener să înceapă să vadă alte priorităţi şi să rezolve lucrurile din casă în altă ordine şi mai mult să se certe, să nu se înţeală deloc şi să nu cedeze niciunul dintre ei.

Şi ce e de facut în această situaţie?
Să rămâi în relaţii bune şi doar de sex cu persoana cu care te simţi bine. Dar cu siguranţă, că vrei să te căsătoreşti şi ştim cu toţii că foarte greu găsim omul care să fie cu aceeaşi gândire ca noi.
Cel mai complicat este să te căsătoreşti cu prima persoană de care te-ai îndrăgostit, pentru că neavând experienţă, vei crede că doar ţie ţi se întâmplă lucruri nedrepte, că doar pe tine te-a înşelat sau doar pe tine te-a părăsit. În realitatea, vei ajunge să te convingi că toţi trecem măcar de câteva ori prin aceste experienţe neplăcute.

Soluţia este să decizi tu singur ce riscuri vrei să îţi asumi.

Spam blocat