Sexul cu un barbat sub 30 de ani

sex-cuplu

Sexul cu un barbat sub 30 de ani. Barbatii intre 25 si 30 de ani au multa energie, pofta sex si sunt dornici sa incerce lucruri noi. Sunt extrem de superficiali, nu ajung sa traiasca fiecare clipa, se grabesc, apasa butonul de play x4. Incearca lucruri noi, insa nu le duc la bun sfarsit pentru ca nu au o strategie clara, de fapt nu au experienta.

Adora pozitia doggy style si vor atentie multa, cer sex oral, dar nu au in plan sa si ofere. In timpul sexului, adora sa li se spuna ca sunt geniali, dar le place sa fie mintiti.

Cum spuneam, nu au experienta atat de multa sa se raporteze la o valoare, cel mult, se gandesc cum erau anul trecut pe vremea asta. Te incanta o partida de sex cu tip sub 30 de ani, pentru ca iti transmite energie, dar cu greu reusesti sa ajungi la orgasm.

Ritmul ametitor al miscarilor iti dau senzatia ca s-au inscris intr-o cursa a vitezei, dar de fapt era vorba de placere si senzualitate.

 De vreme ce şi-au setat viteza la maximum, e mai greu sa simti si atingerile. Simti o zguduiala cu tot corpul, insa in timpul sexului conteaza acel punct sa fie stimulat.

Poate sa inchizi ochii, sa te detazesi complet de locul in care te afli, sa pui serios pe visare, reusesti sa ajungi satisfacuta, in procent de 90 la suta.

 

Spam blocat