Sexul cu un barbat de peste 40 de ani

sexul-cu-un-barbat-de-40-de-ani sexul cu un barbat de peste 40 de ani Sexul cu un barbat de peste 40 de ani Sexul cu un barbat de 40 de ani 1

Sexul cu un barbat de peste 40 de ani

Sexul cu un barbat de peste 40 de ani. Barbatul de peste 40+ ani, casatorit, divortat, in relatie deschisa este un barbat in primul rand cu istoric, cu experienta. Barbatul trecut de 40 de ani simte si te simte cum esti cu el in timpul sexului si in functie de experienta lui, mai condimenteaza sau mai improvizeaza. Barbatul de peste 40+ are rabdare, suna ciudat, dar are rabdare cu partenera lui de sex. Nu trece rapid peste etape. Nu vorbesc aici de sotul cu care nu te intelegi prea bine sau cu care faci dragoste/sex de cateva ori pe an. Povestesc de barbatul care vrea sa faca sex, are chef de sex!

Barbatul la 40 de ani constientizeaza faptul ca se apropie varsta de 50 de ani si nu va mai avea atata putere si energie. A trecut de perioada tineretii in care isi permitea sa inceapa o partida de sex, sa o faca pe jumatate si sa inceapa alta partida cu alta partenera.

Sexul cu un barbat de peste 40 de ani. Pana si el vrea sa se autodepaseasca si vede progres la el si continua.

Cu un barbat de peste 40 de ani, vei experimenta tot ce se poate, pozitia 69 este prioritara de multe ori, preludiul nu va lipsi.

Sexul cu un barbat de peste 40 de ani. Pozitia misionarului este nelipsita si va fi facuta din placere. Barbatul la 40 de ani nu te lasa sa pleci pana nu te vede cu fata luminata. El te poate controla, pentru ca are experienta necesara sa o faca. El nu vrea sa-l parasesti usor, si te incearca pana iti descopera placerea, apoi te intreaba doar sa se asigure si sa te informeze si pe tine.

Spam blocat