google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Sexul cu o femeie de 30+ ani cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Sexul cu o femeie de 30+ ani

Sexul cu o femeie de 30+ ani. Nu o spun eu, ci studiile: femeile la 31 de ani au suficientă experienţă şi este vârsta la încredere în ele în pat. La bărbaţi, în schimb, vârsta maturităţii sexuale este la 33 de ani.

Studiu a fost realizat pe un eşantion de 2000 de femei, iar pare că la vârsta de 31 de ani, femeia are cea mai mare încredere în puterea ei sexuală, ating apogeul vârstei sexuale. La vârsta de 25 de ani, femeia este în dubiu din cauza felului în care arată şi nu are un nivel mare de încredere.

Cum s-a ajuns la această vârstă de 31 de ani? Multe femei, erau deja într-o relaţie de cel puţin 5 ani şi atunci experienţa cu partenerul le-a adus o încredere mai mare în ele. Vârsta de 30 de ani este un prag, iar femeile încă îşi mai caute răspunsuri, iar timp de 1 an ele deja ştiu exact ce vor.

Acum, lăsând studiile, ştim sau presupunem că femeia la 30 de ani în pat a avut cel puţin 4 relaţii anterioare dacă nu mai multe şi cel puţin 1 dintre ele de 3 ani. Femeia de peste 30 de ani în pat, ştie să îşi pună în valoare toate punctele ei forte, se cunoaşte pe ea şi îşi simte partenerul.

Femeia de peste 30 de ani a trecut de emoţiile primei întâlniri, ştie să-şi ducă şi să-şi conducă partenerul atunci când e nevoie. Cu siguranţă, bărbaţii aleg chiar şi în timpul sexului, o femeie care să le arate experienţă şi îndemânare. Ei vor să aibă plăcerea garantată. Nu spune nimeni că ei nu aleargă şi după femeile de 20 sau sub 20 de ani. Sigur, depinde foarte tare de moment şi de bărbat.

Spam blocat