Singurătatea în cuplu. Ce e de făcut?

Singurătatea în cuplu. Ce e de făcut? Singurătatea în cuplu. Ce e de făcut? cuplu singurate

Singurătatea în cuplu. Ce e de făcut? Nicio persoană nu merită şi nu e făcută să aibă parte de singurătate. De aceea, fiecare îşi doreşte şi merită să aibă o relaţie frumoasă, un mariaj cât de cât reuşit. Ce te faci când eşti într-o relaţie şi te simţi singură? Aici intervine într-adevăr marea problemă. Ce faci când te-ai căsătorit dormi în pat cu bărbatul pe ţi l-ai dorit, dar te simţi singură?

O capcană în care cădem este că ne gândim că singurătatea înseamnă lipsa fizică a unei persoane, însă după o perioadă de trăit în cuplu am putea trăi un alt tip de singurătate şi anume faptul că nu avem conexiune emoţională cu cel sau cea de lângă noi.

Faptul că faci sex şi ai o viaţă sexuală normală, nu înseamnă dragoste, nu înseamnă implicarea de sentimente profunde, trăiri puternice.

Dar o dată ce aţi reuşit să fiţi în conexiune emoţională cândva, poate nu e timpul pierdut să recuperaţi sentimente.

Ce e de facut?

Începe prin iertare! Iertarea nu înseamnă uitare, dar înseamnă eliberare de sentimente negative. Odată ce acestea îţi părăsesc corpul, vor lăsa locul unor sentimente noi, pozitive.

Petreceţi timp frumos împreună. Poţi începe chiar tu cu propuneri de lucruri care ştii că vă fac plăcere amândurora. Weekend la film sau weekend în doi într-o locaţie frumoasă, etc!

Apropiaţi-vă mai mult fizic! Nu vorbesc aici despre apropierea sexuală, ci despre masaje pe gât, săruturi, etc!

Cere ajutor fără teamă. E mai plăcut şi pentru celălalt să recunoşti că ai greşit şi că ai nevoie de ajutor!

 

Spam blocat