Singurătatea timp de 10 ani, m-a transformat

femeie-singura singurătatea timp de 10 ani, m-a transformat Singurătatea timp de 10 ani, m-a transformat femeie singura 800x532

Singurătatea timp de 10 ani, m-a transformat. Nu vei ajunge să te iubeşti niciodată 100 la sută. Am 33 de ani şi pot spune că până la vârsta de 30 de ani nu am fost implicată în nicio relaţie serioasă.

Oamenii din jurul meu îmi spuneau că este foarte simplu să ai relaţii sexuale. Când vorbim despre sex, sigur că ei nu spun greşit, însă cel mai dificil este să ajungi să trăieşti într-o relaţie cu cineva de care te-ai îndrăgostit. Şi credeam că nu era momentul meu să ajung să am o relaţie cu cineva de care să fiu îndrăgostită.

Prietenii mei sunt căsătoriţi şi sunt preocupaţi să îşi cumpere lucruri importante, cum ar fi maşini , câini, în schimb eu sunt preocupată de felul în care arăt, de mine.

Pare o prostie că trebuie să înveţi să te iubeşti pe tine, înainte de a iubi pe cineva. După 10 ani în care am stat singură şi am învăţat să mă iubesc, am realizat că este extrem de importantă iubirea de sine, pentru că altfel întâlnirile cu ceilalţi oameni îţi vor părea epuizante, obositoare, iar conectarea cu ei îţi va fi imposibilă.

M-am apropiat foarte mult de mine, am ajuns să mă cunosc, m-am jucat cu jucării sexuale. Am fost responsabilă de plăcerile sexuale, nu a existat nicio presiune asupra mea şi am simţit orgasmul.

Am reuşit să mă cunosc atât de mult pe mine, încât după 10 ani de stat singură am devenit prietena mea si mentorul meu. Consider că după această perioadă în care am apucat să stau singură, mă cunosc atât de bine, încât pot să relaţionez mai bine cu cei din jurul meu.

Cu alte cuvinte, cunoscându-te pe tine, îi poţi cunoaşte şi pe cei din jurul tău mai bine.

Spam blocat