Swing şi câteva reguli înainte de a merge la swinger party

swing şi câteva reguli înainte de a merge la swinger party Swing şi câteva reguli înainte de a merge la swinger party swing

Swing şi câteva reguli înainte de a merge la swinger party. Swinging în traducere înseamnă angajarea în sex liber. Se creează relaţii de prietenie, în general între cupluri, in scopul desfaşurării unor activităţi recreative care se pot finaliza cu sex sub diferite forme între două sau mai multe cupluri.

Înainte de a merge la o petrecere swinger, trebuie să ţineţi cont de câteva reguli!

  1. Mergeţi cu partenerul de mână şi fiţi un cuplu! Este un joc de echipă şi trebuie să fiţi împreună, să vă simţiţi bine amândoi. Chiar ţineţi-vă de mână şi bucurţi-vă unul de altul.
  2. Nu întârziaţi! Dacă ajungeţi târziu nu veţi mai apuca să vă cunoaşteţi cu ceilalţi şi astfel, rataţi momentul petrecerii. Îi faceţi şi pe ceilalţi invitaţi să nu se simtă bine. Cel mult, anunţaţi gazda că veţi întârzia, atfel riscaţi să nu mai fiţi invitaţi, data viitoare.
  3. Fiţi amabili, înţelegători, sensibili. Dacă nu îi veţi înţelege şi pe cei de lângă voi, este imposibil să legaţi o relaţie cu ei. Viaţa de swinger aduce multe sensibilităţi.
  4. Răspundeţi fiecăruia în parte prin email sau telefon pentru invitaţie, chiar dacă nu puteţi să ajungeţi. Este important să menţineţi o relaţie cu ei.
  5. Cadou pentru gazdă! Nu mergeţi cu mâna goală sub nicio formă. Un cadou, o atenţie interzisă minorilor va fi binevenită! Este un gest care va conta.
  6. Purtaţi haine elegante, dar şi confortabile, în care să vă simţiţi bine. Cât despre bijuterii, nu faceţi excese! Cu atât mai mult, cu cât dacă le veţi rătăci, veţi pune gazda într-o situaţie proastă.
  7. Igiena şi sănătatea sunt foarte importante. Neaparăt să faceţi duş înainte de a pleca la drum şi folosiţi parfumuri cât mai discrete şi rafinate.
  8. Simţiţi-vă bine. Încercaţi să fiţi cât mai relaxaţi să să vă lăsaţi fanteziile să curgă.
  9. Aveţi dreptul să spuneţi NU şi să refuzaţi un anumit grup fără să daţi prea multe explicaţi şi invers să fiţi refuzaţi. NU este NU şi aşa rămâne.
  10. Fiţi prietenoşi şi legaţi prietenie dacă se poate fără să aveţi resentimente.

 

Ce e bine de știut înainte de a merge la swinger party?

E recomandabil ca un cuplu să încerce asta doar pentru a afla unde se află și încotro se îndreaptă relația lor.

Cele două tipuri de swinging
Pentru început, să menționam că, în general, swinging-ul este cunoscut că și „soft-swinging”, în care penetrarea se petrece doar cu partenerul tău. Cei care fac asta sunt mulțumiți doar cu prezența altor oameni în jurul lor. Totuși, lista posibilităților din „Soft Swinging” e ceva mai lungă. Poți speaă să fii atins de alții, să te masturbezi în fața celorlalți sau să ai contacte orale. Relaxarea este foarte importantă. Nu e loc de îndoieli sau de probleme morale, singurul criteriu fiind plăcerea absolută.

Celălalt tip de swinging este „Hardened Swinging” (fără sentimente, cu sânge rece), cel despre care se vorbește într-un mod negativ și mulți oameni pretind că nu au de-a face cu așa ceva. În general, la acest tip de swing ajung cei care îl practică de foarte multă vreme. Se spune că pentru acești oameni, swing-ul e un mod de viață. Probabil că această etichetă le-a fost pusă de acei „soft swingers”, care nu țin neapărat să adere întru totul la un asemenea curent sau se simț ușor inconfortabil pentru că au asemenea plăceri.

Spam blocat