Te-a ranit, dar tu continui sa ramai cu el

barbat-ranit te-a ranit, dar tu continui sa ramai cu el Te-a ranit, dar tu continui sa ramai cu el barbat ranit

Te-a ranit, dar tu continui sa ramai cu el. Suna familiar acest lucru, cu siguranta, ca te-ai gandit sa-i dai nenumarate sanse. Spui tuturor, familiei, prietenilor ca il iubesti enorm, dar ca el nu te respecta indeajuns.

Motivele pentru care continui sa nu te dezlipesti de el sunt:

  1. ti-ai uitat propria valoare: este explicatia, pentru care permiti un barbat sa iti consume energia. Cand cineva profita de bunatatea ta, incepe sa detina puterea asupra ta. Aceasta nu mai poate fi considerata o relatie, atunci cand cineva serveste totul si celalalt asteapta doar sa primeasca.
  2. gandesti cu inima, nu cu capul. Esti o persoana sentimentala care lasi inima sa vorbeasca.
  3. speri ca se va schimba ceva. Traiesti in fiecare zi cu gandul ca se poate schimba ceva. Si iti spui ca raul nu va dura la infinit.
  4. il iubesti mai mult decat te iubesti pe tine. Cel mai bun si constructiv lucru pe care il poti face in aceste momente, este sa incepi sa te iubesti pe tine. Atunci cand oamenii toxici vad ca aveti respect de sine, vor dori sa va ia ca exemplu.
  5. Iti este greu sa renunti la un om cu care te-ai obisnuit, mai ales ca stii ca in fata celor apropiati tine are multe lucruri frumoase de spus.

 

Tot ce ai de retinut este ca meriti sa fii intr-o relatie sanatoasa si fericita si ca fiecare trebuie sa-si traiasca propria viata.

Spam blocat