Te afli într-o relație pentru că ți-e teamă să nu fii singură?

Te afli într-o relație pentru că ți-e teamă să nu fii singură? Să recunoaștem că fiecare ne dorim să fim într-o relație în care să fim iubiți necondiționat. Și vedem povești de dragoste reușite la filme, telenovele și ne imaginăm că și noi am putea să trăim același lucru.

În cazul în care ești singură de ceva vreme, poate te gândești că îți lipsește ceva important în viața ta. De multe ori, tindem să intrăm într-o relație fără să simțim cu adevărat acest lucru. Sperăm că lucrurile se pot rezolva pe parcurs, însă de fapt refuzăm să credem că ne îndreptăm cu pași mărunți spre râpă și nu ne mai poate salva nimeni.

Dar ne mințim singuri și spunem că mai bine să fim într-o relație decât să stm singuri toată viața, că oricum viața nu este roz.

Mai greu este dacă de la început simțim și fluturi în stomac, însă vedem că relația nu este cea mai fericită. Vestea proastă este că farmecul dispare pe parcurs, iar numărul motivelor pentru care nu te mai vezi cu acea persoană se înmulțește. Până la urmă ești cu adevărat îndrăgostită sau lași hormonii să-și facă de cap?

Cel mai bine ar fi să îți faci un plan de viitor pe hârtie ca să știi dacă merită cu adevărat să fii în acea relație și mai exact de ce nu poți să stai fără acea persoană și daca ar fi mai bine să fii singură. Poate fi dureros să renunțați de la început la o relație, dar va fi mai dureros și mai costisitor din toate punctele de vedere să renunțați mai târziu. Așa că, cel mai bine este să fii tu împlinită și împăcată cu tine, o relație ar putea să te facă să-ți pierzi personalitatea.