Ziua in care am incetat sa te mai iubesc

femeie-despartire

Ziua in care am incetat sa te mai iubesc. Dintre mine si tine, te-am ales pe tine. In fiecare moment din cele 633 de zile, am ales sa te iubesc pe tine. Am crezut in tine, te-am iertat, te-am imbratisat.

Am ales sa fiu alaturi de tine, chiar si in vremurile grele, de nesuportat, chiar daca aproape am pierdut totul si probabil trebuia sa ma opresc, dar am continuat.

Poate ca am crezut ca te-ai putea schimba si lucrurile vor merge bine. Poate ca nu aveam pe altcineva sau increderea de sine era prea scazuta.
Daca as fi plecat, poate ca m-as fi ales cu timp pierdut si inima ranita. Am ignorat totul. M-am trezit, la un moment dat, ca te scuzam si eram foarte intelegatoare cu tine.

Te-am ales pe tine, in loc sa ma aleg pe mine. Am incetat sa mai lupt pentru lucrurile pe care le iubeam, pentru oamenii la care tineam. Am facut tot ce a tinut de mine. Continuand sa te iubesc pe tine in fiecare zi, m-am pierdut pe mine.
Sa te iubesc pe tine, a fost singurul lucru pe care l-am avut, si la care nu am putut renunta.
Am facut acest lucru mai mult decat trebuia. Mi-am ignorat familia, prietenii. Singurul meu scop in viata erai tu.

Astazi a sosit ziua in care am incetat sa te mai aleg pe tine.

Am sters toate pozele cu tine de pe Facebook. Am realizat ca fetele noastre zambitoare au disparut si am plans intrebandu-ma cum este posibil sa iubesc si sa urasc acelasi barbat in acelasi timp?

Nu mi-am dorit niciodata sa incetez sa te aleg pe tine. Ma doare inima sa spun asta. Acum am revenit si m-am ales pe mine.

Fiecare moment care trece si nu te mai iubesc pe tine, ma va face sa devin mai increzatoare in mine, mai puternica. Stiu ca este alegerea corecta si voi continua sa fac acest lucru pana in ziua in care voi gasi pe altcineva pe care sa-l aleg, cineva care sa ma iubeasca exact asa cum merit.

Este o zi trista, cu multe emotii pe care nu o merita nimeni.

Spam blocat