Eram logodita si visam la ziua cea mare. In 9 zile m-am casatorit cu altcineva

casatorie Eram logodita si visam la ziua cea mare. In 9 zile m-am casatorit cu altcineva Eram logodita si visam la ziua cea mare. In 9 zile m-am casatorit cu altcineva casatorie 800x534

Eram logodita si visam la ziua cea mare. In 9 zile m-am casatorit cu altcineva. Cand el si ea s-au intalnit, el a insistat sa se marite cu el.

Ea lucra ca agent imobiliar si vindea locuinte de lux in New York.

Intr-o dupa amiaza, Lee paseste in biroul meu. Dupa o scurta discutie, am realizat ca el abia s-a intors din Vietnam si ca a fost angajat la un radio ca redactor. El a facut turul mai multor apartamente, si cand s-a intors mi-a spus ca nu i-a placut niciunul, dar ca vrea sa se casatoreasca cu mine. In acel moment, eu era logodita, insa el ma vizita in fiecare dupa-amiaza ca sa ma ceara in casatorie.

Dupa cateva vizite, am decis sa pun capat excursiilor lui si am acceptat sa exploram sambata New Jersey, pe care nu apucase, inca sa-l vad. I-am dat cheile de la masina mea si am plecat. Ne-am intors noaptea tarziu si  nu am vrut sa-l las sa mearga cu transportul in comun, asa ca i-am dat cheile sa mearga acasa. Ulterior, am realizat ca nici macar nu ii stiu numele de familie sau adresa lui.

A doua zi, duminica dimineata, s-a prezentat cu cheile la biroul meu. Luni ma intrebase cineva cum mi-am petrecut weekend-ul, si i-am spus ca am avut o intalnire cu un idiot care vrea sa se casatoreasca cu mine.

Miercuri m-am dus sa depun actele pentru casatorie, vineri am facut rost de verigheta si duminica ne-am casatorit.

Luni, aceeasi persoana m-a intrebat cum mi-am petrecut weekend-ul si i-am spus ca m-am maritat cu un idiot.

Spam blocat