Femeile şi bărbaţii vor sex la ore diferite

Femeile şi bărbaţii vor sex la ore diferite sex cuplu
Femeile şi bărbaţii vor sex la ore diferite. Oamenii de ştiinţă au făcut un studiu şi au descoperit că bărbaţii şi femeile au dorinţe sexuale la ore diferite. Sondajul făcut printre femei şi bărbaţi, în total 2300 de persoane chestionate au înţeles că şi în acest caz, cele două sexe sunt de pe planete diferite.

În timp ce femeile sunt gata să intre pe tărâmul plăcerilor, noaptea, bărbaţii dimpotrivă, au dorinţe sexuale de dimineaţă, atunci când abia se trezesc. Studiul a arătat că femeile sunt mai active noaptea, de la ora 23 până la ora 2. Totuşi, ora la care femeile sunt cel mai tare excitate este 23:21, iar ora de vârf al bărbaţilor este la 7:54.

Mai mult ca atât, în timpul experimentului s-a demonstrat că 68% dintre femie şi 63% dintre bărbaţi s-au întâlnit cel puţin o dată în viaţă cu parteneri care aveau dorinţe sexuale, la ore diferite de cele ale lor.

Dintre participanţii la studiu, doar 11%  dintre femei simt că sunt pline de pasiune dimineaţa devreme şi doar 16% dintre bărbaţi au dorinţe sexuale înainte de somn.

Mai mult ca atât, experimentul a demonstrat că în timpul săptămânii activitatea sexuală se schimbă. 50% dintre bărbaţi au răspuns că aceştea au atracţie sexuală stabilă şi constantă. Iar 36% dintre femei au răspuns că activitatea lor sexuală depinde de starea lor emoţională şi de dispoziţie. De obicei, oamenii îşi aleg partenerii în funcţie de propriul libidou.

loading...

Spam blocat