Femeile singure sunt mai atrase de bărbaţii căsătoriţi. Care este motivul?

Femeile singure sunt mai atrase de bărbaţii căsătoriţi, deoarece oamenii au tendinţa să se inspire din alegerile celorlalţi atunci când decid dacă o persoană este atractivă sau nu. Din acest motiv, cele mai multe dintre femeile măritate se întreabă dacă cea mai bună prietenă a lor este atrasă de partenerul lor de viaţă.

Studii recente au relevat faptul că, atunci când oamenii decid dacă o persoană este atrăgătoare sau neatrăgătoare, ei au tendinţa de a se inspira din alegerile, preferinţele şi opiniile celorlalţi.

Din acest motiv, aşa cum o ştiu deja multe femei căsătorite, un bărbat căsătorit este o partidă mai bună decât un bărbat celibatar.

Fenomenul ar putea explica motivul pentru care Angelina Jolie nu i-a putut rezista lui Brad Pitt, în ciuda faptului că acesta părea, în momentul în care s-au cunoscut, a avea o căsnicie fericită cu Jennifer Aniston.

Femeile singure, cărora le-au fost prezentate fotografiile unor bărbaţi, i-au ales în majoritatea cazurilor pe cei care aveau deja o relaţie. În schimb, femeile căsătorite s-au arătat a fi mult mai interesate de bărbaţii celibatari.

 

Spam blocat