I-am dat liber la sex soţului meu

permisie-de-sex

I-am dat liber la sex soţului meu. Soţul meu nu ar trebui să sufere din cauza libidoului meu, aşa că, i-am dat liber la sex.

Libido-ul meu s-a dereglat complet, iar acest lucru l-am pus pe seama celor două naşteri. Am crezut că este o perioadă temporară, însă au trecut deja doi ani.

Mi-am făcut teste la medici, iar rezultatele arată că sunt în regulă. Acum pot să spun că lupta mea cu sexul este de natură psihologică. Nu mă gândesc deloc la sex. Sunt cu gândul la copii, la activităţile mele, la muncă, la munca soţului meu, la cină şi deloc la sex cu soţul meu.

Soţul meu nu mă înţelege sau dacă o face nu poate să treacă peste nevoia lui de sex. Reproşorile din partea lui au început să curgă.

„Dacă m-ai fi iubit cu adevărat ai fi făcut acest lucru pentru mine. … Suntem căsătoriţi şi ar trebui să avem relaţii sexuale. … Tu eşti soţia mea, nu vrei să-şi vezi soţul fericit?”

Ea a precizat că oricare ar fi starea ei de spirit nu are de gând să aibă un sex-program.

Am încercat să fac sex, însă mă simt oribil. Nu mă excită. Mă simt rău. I-am oferit soţului meu acordul să facă sex cu cine vrea. I-am propus un mariaj deschis, nu este ideal, însă este mai bine decât divorţul.

Eu nu consider că sexul este cel mai ne ţine apropiaţi. Avem multe alte lucruri în comun, pe care le împărţim.

Sigur că sunt întrebată de ce sunt căsătorită cu un bărbat, căruia îi permit să mă înşele, însă eu nu pun mare preţ pe nopţi, ci mai degrabă pe familie, copii.

Lupt cu sexul şi nu este uşor nici pentru mine, însă mai trăiesc cu speranţa că voi putea să rezolv această problemă într-o zi şi să fiu cu soţul meu, aşa cum era cândva.