Îmi înşel soţul, sunt cea mai rea persoană din lume?

femeie-spate Îmi înşel soţul, sunt cea mai rea persoană din lume? Îmi înşel soţul, sunt cea mai rea persoană din lume? femeie spate 800x450

Îmi înşel soţul, sunt cea mai rea persoană din lume? Ce se întâmplă atunci când îţi iubeşti soţul, însă te abaţi de la el? Nu este atât de uşor să te opreşti din drumul pe care rătăceşti în căsnicia ta. Fiind căsătorită de ani de zile, cu o familie frumoasă, ai putea spune că poţi defini ceea ce înseamnă frumuseţea unei căsnicii de durată, însă din păcate, lucrurile nu stau aşa.

Se poate întâmpla să te implici sexual cu un alt bărbat. Poate că a fost doar o excepţie sau poate s-a întâmplat de mai multe ori, dar în mintea ta te simţi vinovată pentru ce ai făcut.

Ajungând să faci aceste lucruri, poţi să spui că şi soţul tău este cel care te-a împins în braţele altui bărbat, dar există o şansă de a mai repara căsnicia.

Şi dacă vrei acest lucru, trebuie să pui onestitatea înainte de toate. Dacă într-adevăr soţul tău te-a împins în braţele altuia, ar putea exista un nou început pentru voi.

Fiţi sinceri unul cu altul. În România, terapia de cuplu nu este încă un loc atât de frecventat, dar s-ar putea să fie un mare ajutor.

Lucrurile urâte de trecutul de cuplu nu sunt dorite de nimeni, însă trebuie să aflaţi ce nu a mers şi de ce s-a ajuns la o depărtare între voi. Şi chiar dacă soţul nu doreşte să fie în faţa unui terapeut şi singură dacă vei merge, rezultatele pozitive se vor vedea.

Spam blocat