google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Iubește-ți corpul cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Iubește-ți corpul

Femeile de pretutindeni și din toate timpurile s-au confruntat cu cel mai aprig inamic: propria persoană.

Diferența dintre imaginea corpului tău proiectată în minte și cea a reflecției din oglindă este considerată catalizatorul neîncrederii femeilor în ele însele.

Iar acest gen de nepotrivire duce la o stare generală proastă, la lipsa siguranței în tine și la nemulțumirile pe fond psihologic.

Soluția este să ne iubim corpul indiferent de dimensiuni, formă și aspect și să clădim o relație armonioasă cu acesta.

Iubește-ți corpul

Din păcate, din ce în ce mai multe femei sunt nemulţumite de felul în care arată.

Societatea în care trăim ne îndeamnă să credem în idealul actual al femeii, să ne străduim să ajungem la dimensiunile ideale și la figura Barbie doll. Obiectivele nerealiste conduc la reducerea încrederii în sine și o gândire negativă privitoare la felul în care arăți.

Iubindu-ne corpul ne putem trăi viața într-un mod sănătos din punct de vedere psihologic, oferindu-i grija și dragostea necesară pentru o dezvoltare armonioasă și sănătoasă. Noi îți oferim soluții pentru că tu să îți iubești corpul cu care te-a înzestrat natura.

Spam blocat