Iubitul meu ma spiona cu un monitor pentru bebelusi

Iubitul meu ma spiona cu un monitor pentru bebelusi

Iubitul meu ma spiona cu un monitor pentru bebelusi

Iubitul meu ma spiona cu un monitor pentru bebelusi
Iubitul meu ma spiona cu un monitor pentru bebelusi

Iubitul meu ma spiona cu un monitor pentru bebelusi. Iubitul meu Javier era atat de gelos, insa nu ma gandeam ca va ajunge sa ma spioneze cu un monitor de bebelusi.

In acea vara am fost sub vraja unei iubiri posesive. Dupa ce am petrecut cateva saptamani in locuinta prietenului meu Javier, m-am intors acasa in locuinta mea complet data peste cap.

M-am apucat sa matur si dintr-o data am vazut un lucru ciudat din plastic alb sub canapeaua mea. Arata ca o jucarie pentru copii, dar am analizat-o mai intens si mi-am dat seama ca este un monitor de bebelusi.

Am facut o recapitulare cu persoanele care au fost in ultime vreme in locuinta mea si am realizat ca singurul care fusese era Javier.

M-am documentat de pe internet despre aceasta jucarie si am inghetat cand am realizat ca prietenul meu ma spiona de multa vreme.

Eu si Javier ne-am intalnit prima data la Salsa unde luam lectii de dans. Dupa primul dans, el m-a introdus in lumea salsa. Am fost sedusa in fiecare seara de atingerile si miscarile lui.

Recent, trecusem printr-o despartire si Javier era pentru mine ca o gura de oxigen. Dupa ce am iesit de cateva ori, am avut o discutie aprinsa la un moment dat. Ne-a prins doua noaptea si abia ne impacasem. A doua zi mi-a trimis sms in care imi spune ca: fosta mea sotie se culca cu alti barbati si nu vreau sa fiu din nou cu o femeie inselatoare.

Am inceput o relatie cu el, insa nu renunta sa ma acuze de faptul ca flirtez cu alti barbati. Dupa 5 luni de relatie, am plecat intr-o vacanta la Paris, unde am gasit un local sa dansam salsa. Ajunsi la hotel, in lift a izbucnit: este lipsa de respect din partea ta ca in timp ce dansam sa te opresti sa te uiti la un tip.

I-am explicat ca m-am oprit sa aplaud bandul.

A doua zi dimineata, ne-am intors acasa, iar seara l-am sunat si i-am spus ca nu putem continua pentru ca este mult prea gelos si posesiv.

Revenind la monitorul pentru bebelusi. De indata ce am realizat ca a facut acest gest, am rupt orice legatura cu el, am incheiat sa mai merg la salsa si sa frecventez locurile in care m-as fi putut intalni cu el.

Am realizat ca am fost norocoasa intr-un final ca nu am ajuns sa ma abuzeze. Probabil ca acolo se ajungea daca mai continuam.