google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jay-Z explică de ce a înșelat-o pe Beyonce cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Jay-Z explică de ce a înșelat-o pe Beyonce

Jay-Z explică de ce a înșelat-o pe Beyonce. Căsătoria lui  Jay-Z cu Beyonce nu a fost construită de la început 100% pe adevăr. Deși se mai liniștise, după ce Beyonce l-a acuzat de infidelitate în albumul ei Lemonade, artistul face câteva dezvăluiri despre infidelitate, scrie destiut.com.

Într-un video, apărut la o săptămână după lansarea albumului lui 4:44, el a vorbit despre mariajul lui cu regina pop, care nu a fost perfect, așa cum ar fi părut. Rapper-ul a spus că seamănă cu tatăl lui cumva, care și-a abandonat familia, când el avea de 11 ani. La 33 de ani, el și-a întâlnit tatăl și l-a iertat, bărbatul a murit de insufiență hepatică, scrie destiut.com.

Jay-Z explică de ce a înșelat-o pe Beyonce. „Ce m-am gândit când m-am întâlnit cu tatăl meu a fost că sunt liber să iubesc. Dar cum să fac asta? Nimeni nu mi-a spus cum! Mesajul meu în piesa 4:44 pentru Beyonce a fost că tu te-ai maturizat mai repede decât mine. Nu eram pregătit. Asta e viața mea reală!”, a spus Jay-Z, scrie destiut.com.

„Când am intrat în acest conac mare și frumos al relației, nu era construit 100% pe adevăr și apoi a început să crape.”, a mai spus artistul.

Jay-Z a spus că i-ar fi fost mai usor să trăiască pe străzi, decât să îi recunoască infidelitatea soției sale.

Spam blocat