Mi-am iertat soțul, după ce m-a înșelat cu o femeie mai tânără

Mi-am iertat soțul după ce m-a înșelat cu o femeie mai tânără Mi-am iertat soțul, după ce m-a înșelat cu o femeie mai tânără femeie inselata 800x533

Mi-am iertat soțul, după ce m-a înșelat cu o femeie mai tânără.  Am descoperit că soțul meu, Oliver, cu care eram măritată de doi ani m-a înșelat. Am fost devastată să aflu că el umbla cu o femeie în vârstă de 27 de ani și nu găseam o umilință mai mare ca asta.

În următoarele săptămâni, am luat decizia de a pleca într-o călătorie și nu era o călătorie doar pentru mine, ci și față de ura de Oliver.

Întâi am organizat o petrecere de divorț,  am călătorit în New Orleans, unde m-am dus să-i fac voodoo fostului soț, apoi m-am îndreptat spre cambodgia, Thailanda și Paris.
Nu puteam scăpa de gândul că Oliver merită să fie lovit de un camion, de un fulger sau să pățească ceva rău să rămână desfigurat. Moartea era prea ușoară pentru el și merita să sufere.

La un an după ce am aflat vestea că sunt înșelată, am început procedura de divorț. El nu putea să își plătească partea lui, iar într-un final am decis să plătesc eu tot.
După conversațiile avute despre finanțe, mi-am dat seama că Oliver nu mă merită pe mine și nici eu pe el.

În conversația telefonică pe care am avut-o cu el, pur și simplu mi-au scăpat cuvintele și nici mie nu îmi venea să cred că i-am spus că îl iert și că îmi cer scuze de la el.
L-am blestemat, m-am plimbat, dar nu îmi vine să cred că am trecut peste etapa de a-l ierta. L-am iubit și el m-a iubit.
Dragostea nu ar trebui să fie redusă doar la cuvinte.
L-am iertat pentru că l-am iubit, îl iubesc și îl voi iubi. Am fost la Paris și l-am întâlnit pe Oliver, am luat prânzul împreună și ne-am simțit perfect împreună.

M-am bucurat nespus că nu mai sunt cu el, însă mă bucură mai mult că suntem prieteni și asta contează mai mult decât atunci când formam un cuplu.

Iertarea este extrem de grea, însă nu imposibilă. Nu mă așteptam să îl iert vreodată, dar acum respir ușurată că am reușit să fac acest pas.

Spam blocat