Momentul in care am realizat ca nu mai eram femeia pe care o dorea sotul meu

femeie-vin-ceas momentul in care am realizat ca nu mai eram femeia pe care o dorea sotul meu Momentul in care am realizat ca nu mai eram femeia pe care o dorea sotul meu femeie vin ceas 800x533

Momentul in care am realizat ca nu mai eram femeia pe care o dorea sotul meu. Nu mai eram eu, femeia, cu care el se insurase. Nu mai eram eu, femeia, pe care el o dorea.

Au existat momente in cei 15 ani de mariaj, cand el imi mai reprosa lucruri de genul: „Tu nu esti femeia cu care eu m-am insurat”.
Nu avea idee cat de tare ma putea enerva acest comentariu. Am fost crescuta in stilul ca o femeie buna este draguta. O femeie trebuie sa zambeasca in fata barbatului si de multe ori sa nu riposteze.

Eram copii cand ne-am intalnit si cand am decis sa facem pasul

Pentru ca ne-am casatorit de tineri, ne-am asumat rolurile traditionale de sot si sotie.
Am cazut de acord sa punem in aplicare planul: ca eu la 19 ani si el la 21 de ani sa ne casatorim, sa facem un copil, eu sa stau acasa sa-l cresc si el sa mearga la serviciu. In cultul nostru religios, am facut lucrurile perfect.

Viata de mama nu este usoara deloc. Trebuie sa renunti la tine: sa accepti ca iti vei modifica corpul, ca vei face sacrificii, ca ai nopti nedormite, etc.
Faci toate aceste sacrificii pentru a fi mama si sotie. Timp de 12 ani, am renuntat la mine.

Am realizat ca tot ce construisem cu ambitie, crativitate si independenta, ajunsesem sa ma neg pe mine. Am petrecut ani la rand, sufocandu-ma.

Mi-am dat seama, ca trebuie sa ies din capcana femeii casnice si am ales sa fac un blog.

Dupa doi ani de blogging, companiile au inceput sa ma observe. Le placea ceea ce faceam ca mama si dintr-odata m-am simtit supermama.

Imi facusem un nume ca blogger culinar si incet am realizat schimbarea.
Au fost momente in casnicia noastra cand el imi reprosa: „Ca sunt nimeni pe langa femeia cu care el s-a insurat”.

Doar ca de data asta, am avut curajul sa-l infrunt, in timp ce stateam in bucatarie.

Nu mai sunt femeia cu care te-ai insurat. Nu mai sunt colega cu privirea ingrijorata. Nu mai sunt ingrijitoarea care sta intr-un colt.
Nu mai vreau sa fiu doar sotie, vrea sa fiu partenera. Vreau sa dau si sa primesc respect.

Atunci el a ramas fara cuvinte. A inteles si ma tinea in brate ore in sir.

Dar in mai putin de 1 an, el a cerut divortul: Tu nu esti femeia cu care eu m-am insurat!

Spam blocat