google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Poveste cuplu. Am facut sex în fiecare zi şi nu am salvat căsnicia cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Poveste cuplu. Am facut sex în fiecare zi şi nu am salvat căsnicia

cuplu-sotie-inselat

Povestea Sofiei. În urmă cu trei ani am făcut sex în fiecare zi, timp de 1 an.

Ca să răspund la întrebarea dacă au fost 365 de bărbaţi diferiţi, răspunsul meu este: a fost doar soţul meu. Am făcut dragoste, chiar şi în timpul menstruaţiei.

Habar nu aveam ce făceau copiii, în timp ce eu cu soţul meu făceam sex. La final, tot nu am reuşit să-mi salvez căsnicia.

La scurt timp după ce am născut  a treia oară, îmi amintesc că am ieşit de la duş şi mi-am apucat o bucată din burta mea, in timp ce ma uitam in oglinda. Din acel moment, am decis sa nu mai umblu goala. Făceam sex pe întuneric şi nu plecam la duş până când soţul meu nu ieşea din cameră. Pe măsură ce trecea timpul, am devenit îngrijorată de faptul că nu mai umblam dezbrăcată.

Am venit cu propunerea de a face dragoste în fiecare noaptea, după ce am vorbit cu o prietenă care a facut sex zilnic pentru a-şi salva casnicia şi a funcţionat.

La început părea uşor ciudat. Făceam sex înainte să adorm. Mamă a trei copii eram epuizată. După câteva luni, devenisem nerăbdătoare să fac sex. Am devenit mai romantici şi pot spune că a fost cea mai infloritoare perioada a relaţiei sexuale.

Corpul meu a suferit transformari incredibile. Mă trezeam cu o bucurie să fac sex din nou şi viaţa mea s-a schimbat complet. A funcţionat ca în basme, doar că soţul meu a căzut în capcana unei tinere şi m-a dat uitării. În ciuda faptului că am facut sex în fiecare zi, tot nu am reuşit să-mi salvez căsnicia!

Dacă şi tu ai o poveste care crezi că merită împărtăşită ne poţi scrie pe office@destiut.com.

 

Spam blocat