Principii de gândire corectă pentru o relaţie de cuplu reuşită

Principii de gândire corectă pentru o relaţie de cuplu reuşită

1. Orice probleme ai în relația actuală se vor repeta și în următoarea relație dacă nu înveți strategiile pentru rezolvarea ei.

2) Rolul unui cuplu este să grăbească evoluția celor doi participanți la cuplu. Partenerul tău de cuplu este oglinda ta. Ai încredere în instinctele partenerului, dacă ceva nu îi place, înseamnă că aveți amândoi de lucru acolo. E foarte posibil ca partenerul să nu îți comunice asta în cel mai bun mod, dar dacă ceva nu îi place înseamnă că ai ceva de îmbunătățit, poate doar la a comunica cu partenerul.

3) Să fugi de un partener fără să îți înveți o lecție, o să te conducă spre o altă relație în care te vei lovi iar de aceeași lecție, poate cu alte detalii.

4) Partenerul te manipulează emoțional acum, doar pentru că ești ușor de manipulat. Dacă intri în altă relație, tot ușor de manipulat ești, nu te-ai schimbat. deci modul tău de a fi favorizeaza și permite să apară manipularea

5) Bărbații învață să iubească de la femei, de la mame, de la bunici-un bărbat care nu iubește e pentru că nu a fost iubit suficient când era mic. Femeile au capacitatea de a iubi în mod natural, fără să fie nevoie să învețe.

6) Dacă o persoană se poartă perfect cu ține, dar cu alții are probleme sau nu se adaptează complet în societate, atunci cu tine a afișat doar o mască, oricât de mult ai vrea să crezi altceva.

7) Dacă o persoană vorbește frumos cu tine dar vorbește urât despre alte persoane când este cu tine, atunci de fapt cu tine afișează doar o mască. După ce începi o relație cu aceea persoană, după ce te-a cucerit, o să îți vorbească și ție exact la fel.

8) Singurul mod de a ajuta pe partener să evolueze este să evoluezi tu. Doar exemplul personal poate să fie metoda prin care poți să ajuți pe cineva. Dar ține cont că e dreptul acelei persoane să accepte să evolueze sau să stagneze.

9) Când te pui pe locul doi în viață ta, atunci ceilalți te pun pe ultimul loc în viață lor. Dacă nu te îngrijești de evoluția ta, partenerul ajunge să te cunoască așa de bine încât se va plictisi de ține. Dacă evoluezi, în fiecare zi din viață, tu vei fi o altă persoană, partenerul nu se va plictisi niciodată.

10) Scopul nu e niciodată să ai o relație, relația e doar un mijloc și nu un scop în sine. Dacă consideri că a avea o relație e un scop, îți bagi în încurcătură propria minte. Mintea vede o relație doar ca o metodă de evoluție, nu ca o destinație (scop). E că la cei oameni care văd banii că un scop și nu că un mijloc.

Spam blocat