google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Sex cu un bărbat berbec

Sex cu un bărbat berbec. Amant agresiv, plin de energie și pasiune, întâlnirea cu bărbatul berbec poate fi plină de surprize, atât în societate cât și în dormitor. Berbecul este obișnuit să sarp peste reguli și convenții. Pentru el, orice loc este decorul ideal pentru o partidă pasionala de sex, fie că este vorba de spatele mașinii sau chiar terasa blocului.

Iată ce ai de făcut dacă eşti cu un nativ berbec:

Poziția preferată: Pe la spate

Când ai de-a face cu un berbec trebuie să ții seama de un aspect important: El așteaptă de fapt un singur răspuns: DA!. Prin urmare, nici măcar nu încerca să te împotrivești atunci când va dori să te ia pe la spate. Face parte din ritualul de supunere erotică de care mândria lui masculină are foarte mare nevoie. Amântul berbec are un comportament vijelios în pat. Vestea bună este că vei avea parte de o noapte furtunoasă pe care nu o vei uită prea curând.

Paradoxal, sentimentului de gelozie feroce care-i caracterizează în viața de cuplu nu-i deranjează când vine vorba de sex. Cu câți mai mulți parteneri cu atât mai bine pentru berbeci.

Ce-i place bărbatului berbec în pat: Supunerea. Dacă întâmpină rezistentă, în fanteziile lui sexuale berbecuț se încăpățânează să le ducă la îndeplinire.

Spam blocat