google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Sex cu un bărbat în gemeni cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Sex cu un bărbat în gemeni

Horoscop 2017: previziuni generale pentru gemeni

Când vine vorba de bărbatul născut în zodia gemenilor, nimic nu este prea mult când vine vorba de sex. Fiind mari amatori de sex, gemenii nu fac mofturi în privința pozițiilor sexuale însă, dacă ar trebui să aleagă una favorită această ar fi cu siguranță 69. Atâta timp cât pasiunea este reciprocă ei sunt fericiți.

Vestea proastă este că sunt afemeiați. Vestea bună este că gemenilor le place să ofere și să primească în aceeași măsură. În pat, aceștia nu sunt deloc egoiști și sunt cât se poate de inventivi. De exemplu, adoră să facă sex în fața oglinzii sau chiar să înregistreze pe ascuns partidele de amor pentru a retrăi de mai multe ori momentele fierbinți.

Zonele erogene
Umerii, brațele și picioarele unui geamăn sunt zonele ele mai fierbinți în care trebuie să-ți concentrezi mângâierile tandre. De asemenea, bărbații gemeni apreciează un masaj de calitate şi ştiu să şi ofere unul. Ciupiturile buzelor și mușcăturile fine îi scot din minți pe bărbații născuți în zodia gemenilor.

Spam blocat