Soţia mea pe care o iubesc enorm, a rămas însărcinată cu alt bărbat

Soţia mea pe care o iubesc enorm, a rămas însărcinată cu alt bărbat Soţia mea pe care o iubesc enorm, a rămas însărcinată cu alt bărbat cuplu suparat

Soţia mea pe care o iubesc enorm, a rămas însărcinată cu alt bărbat. Un soţ pe nume Matei a decis să-şi facă publică povestea de cuplu.

„M-am însurat cu Ioana, în urmă cu 1 an, a fost o ceremonie normală. După ce am făcut nunta, ne doream să avem un copil, însă niciun semn. După şapte luni de mariaj, ea mi-a spus că este prea devreme pentru a face acest pas şi că ia anticoncepţionale. I-am respetact decizia, însă peste 6 luni, mi-a spus că este însărcinată, lucru care m-a bulversat complet. Mai grav este că peste patru luni de când am aflat vestea, mi s-a spus că nu eu sunt tatăl întrucât sunt impotent. Mi-am făcut analizele, şi avea dreptate. A trecut o lună de când am aflat rezultatele şi nu ştiu ce să fac deoarece, sunt bucuros că soţia mea este însărcinată, însă extrem de furios să ştiu că nu va naşte copilul meu.

Matei a primit mai multe sfaturi de la specialişti.

Mai exact, bărbatul are nenumărate posibilităţi de a rezolva problema, având în vedere că îşi iubeşte soţia, însă ea îl iubeşte atât de mult pe el, încât a luat singură decizia de a rămâne însărcinată cu alt bărbat?

Copilul, se spune, că este un dar de la Dumnezeu, şi că bărbatul ar putea să încerce să se apropie mai mult de soţia lui şi să lege o relaţie mult mai apropiată, dacă tot o iubeşte.

Revenind la relaţia dintre ei, cu siguranţă că, nu a existat o comunicare bună şi că ea nu a avut încredere în el să îi spună toate lucrurile şi că a preferat să îl înşele.

 

Voi cu aţi proceda în situaţia data?

 

Spam blocat