Soţul a părăsit-o pentru o tânără. A copt un plan genial

masa  Soţul a părăsit-o pentru o tânără. A copt un plan genial masa

Există situaţii în care răzbunarea pare să fie cea mai bună. Povestea pe care o citiţi acum circulă de mai multă vreme pe internet, însă a fost atât de apreciată că am dorit să o readucem în atenţia voastră.

După 37 de ani de căsnicie, Jake a părăsit-o pe Edith pentru secretara mai tânără. Mai mult, Edith a fost dată afară din vila care valora milioane de dolari.

Edith nu a făcut scandal şi s-a conformat să se mute din locuinţa în care a stat şi pentru care a munci toată viaţa, dar a copt un plan care a dat roade.

Jake i-a dat la dispoziţie după divorţ 3 zile să plece din casă. Edith a respectat acest termen. În prima zi, şi-a strâns toate lucrurile în valize, cutii şi genţi. În a doua zi, a reuşit să le transporte.

În a treia zi, s-a aşezat la masa din living pentru ultima dată. A aprins lumânări, a pus muzică şi s-a ospătat cu caviar şi creveţi, şi a desfăcut o sticlă de Chardonnay. După ce a terminat de mâncat, a mers în fiecare cameră şi a pus resturi de creveţi îmbibate cu caviar în galeriile de la draperii. A curăţat bucătăria şi a plecat.

Jake s-a întors cu noua lui iubită şi erau cei mai fericiţi în primele zile, până când un miros groaznic şi-a făcut apariţia. În tot acest timp, au verificat scurgerile, au schimbat covorul scump cu altul, au rugat menajera să le spele tot, timp în care câteva zile au fost mutaţi. Între timp, prietenii au renunţat să-i mai viziteze, menajera i-a părăsit. Mirosea din ce în ce mai urât şi au decis să vândă casa.

Trecuse o lună şi tot nu au găsit cumpărător din cauza mirosului puternic. Fosta soţie l-a sunat într-o zi să-l întrebe ce mai face. Ea l-a ascultat şi i-a propus să-i cumpere ea casa. S-au înţeles la un preţ extrem de mic, 10 la sută din valoarea iniţială dacă acceptă deal-ul în acea zi. Într-o oră, actele erau semnate. Peste o săptămână, Jake şi iubita lui erau fericiţi că au reuşit să se mute şi priveau cum au reuşit să transporte ultimele lucruri. Nu au mai lăsat nimic în casă, au luat chiar şi tijele de la draperii cu ei.

Spam blocat