Zodia cu care te potriveşti cel mai bine

cuplu-perfect Zodia cu care te potriveşti cel mai bine Zodia cu care te potriveşti cel mai bine cuplu perfect 800x534

Zodia cu care te potriveşti cel mai bine. Pentru a forma un cuplu de invidiat, e bine să luaţi în calcul câteva aspecte pe care le-aţi putea avea în comun cu anumite persoane. În acest articol vom vorbi despre zodia care faceţi casă bună.

Berbec şi peşti:  Berbecul este un conducător plin de imaginație. Când găsește ceva care să-l atragă nu se va opri până nu-l va obține; nu se gândește de două ori înainte de a începe o activitate. Când „prada” este blândul Peşte, Berbecul are tendința de a-și asumă rolul de protector al acestuia. Interesant este totuși că, în realitate, Peștii sunt cei care îl protejează pe partener, oferindu-i o oază de liniște și relaxare în cadrul căminului. Peștii sunt semn de Apă; că urmare, sunt darnici și înțelegători, iar dacă partenerul nu răspunde cu aceeași monedă vor ieși scântei. Știu cum să procedeze pentru că Berbecul să nu devină agitat sau grăbit. Împreună sunt o echipă dinamică, combinând stilul direct al Berbecului cu modul intuitiv de a cunoaște oamenii specific Peștilor.

Taur şi rac: Taurul este o persoană statornică, stabilă în plan financiar, erotică și loială, deci are calitățile pe care oricine și le dorește la un partener. Împărtășește dorința raculului pentru o viață de familie puternică. Semn de apă, racul simte adesea că ”înoată” într-o mare de sentimente confuze, dar un taur îl poartă într-o călătorie pe un lac liniștit. Racul și taurul împărtățesc preocuparea pentru stabilitatea financiară. Taurului îi place să investească, iar racul se bucură când găsește chilipiruri. În ceea ce privește relația fizică dintre cei doi nativi, taurul este un amant atent, senzual și plin de pasiune. Taurul își va folosi toate simțurile pentru ca partenerul să se simtă bine. Totodată, taurul are o voce profundă, pe care nu o poți uita niciodată.

Gemeni şi vărsător: Gemenii şi Vărsătorul au o cantitate uriaşă de energie. Au minţi foarte agere, venind mereu cu idei noi şi, ajutaţi de hotărârea Vărsătorului, vor aplica aceste idei. Se bazează pe isteţimea lor, mai ales Gemenii, şi nu acceptă să-şi irosească timpul. Vărsătorul şi Gemenii sunt semne de Aer. Conexiunea lor pe plan intelectual este puternică şi sinceră. Sunt firi sociabile; Gemenii sunt vicleni şi vorbăreţi, dorind mereu să impresioneze oamenii cu mintea lor agilă; Vărsătorul iubeşte oamenii, indiferent de condiţia lor.

Rac şi peşti: sunt două semne de apă care au o conexiune puternică. Ei se completează unul pe celălalt pentru că îşi dau seama unul de altul. Realismul de care da dovadă Racul face că relația să nu se destrame. Racul înțelege ambiguitatea emoțională a partenerului sau și îl poate ajută să treacă peste natura efemeră a ideilor sale. Deși sunt firi diferite, cei doi ajung foarte ușor la un compromis pentru a se putea înțelege.
Racul poate acționă eficient doar pe bază unui plan prestabilit. Peștii, în schimb, acționează mai mult bazându-se pe instinct. Racul trebuie să îi acorde Peștelui libertatea de a se bucura și de lucrurile exterioare relației.

Leu cu săgetător:  Leul este guvernat de Soare, iar Săgetătorul de Jupiter. Acestea aduc o energie masculină, combinația fiind reușită. Se înțeleg unul pe celălalt pentru că se aseamănă foarte mult. Sunt compatibili, dovedind că sunt un cuplu minunat în orice situație.
Atât Leul, cât și Săgetătorul sunt semne de foc. Acest lucru face că relația să fie pasională. Au o energie debordantă și reușesc foarte bine să țină pasul unul cu celălalt. Reușesc să rezolve destul de ușor conflictele apărute din cauza divergențelor de opinii.

Fecioară şi taur:  Taurul este condus de planeta Venus, a banilor și a dragostei, iar Fecioara este condusă de planetă Mercur, a comunicării. Ambele planete se află în apropierea Soarelui, semnele influențate de acestea fiind asemănătoare, chiar dacă aparențele spun altă poveste. Venus aduce romantism și senzualitate, ambele foarte importante pentru Taur. Mercur aduce comunicativitate și flexibilitate, Fecioara adaptandu-se oricărei situații. Fecioara se pricepe de minune în a-i înțelege pe ceilalți și a se face înțeleasă, putându-se transforma cu ușurință în partenerul romantic și senzual pe care și-l dorește Taurul. Ambii parteneri sunt devotați și sinceri în dragostea lor, certurile lor nefiind în nici un caz centrate pe aceste caracteristici.
Cele două semne sunt influențate de elementul Pământ.

Balanţă şi gemeni:  Ambele semne au o cantitate imensă de energie mintală. Au tot felul de idei extraordinare la care lucrează împreună; în plus față de Gemeni, Balanța are tot ceea ce îi trebuie pentru a reuși să motiveze pe cei din jurul ei. Au dorința de a fi liberi din punct de vedere intelectual, lucru pe care și-l pot asigura reciproc.
Balanța este condusa de planetă Venus, a dragostei, iar Gemenii de planeta Mercur, a comunicării. Balanța și Gemenii lucrează excelent împreună; combină cu succes puterea dragostei și a comunicării. Cum Balanța prețuiește armonia familială mai presus de orice, Gemenii nu vor reuși să-și antreneze partenerul într-o ceartă prea des.

Scorpion şi rac:  Racul reprezintă securitatea, iar Scorpionul puterea în această relație. Pe ambii îi preocupă casa și loialitatea față de familie și de aceea se completează reciproc. Privesc viața că pe un exercițiu al relațiilor interumane plin de pasiune și sentimente.
Luna (emoții) guvernează zodia Racului, în timp ce Scorpionul e guvernat de către Marte (pasiune) și Pluto (putere). Datorită influenței lui Pluto, este o combinație echilibrată între energia feminină și cea masculină. Combinația acestor două semne fundamentează relațiile umane-dragostea, indusă de Luna și ambiția și pasiunea induse de Marte. Combinația dintre Luna și Marte este favorabilă. Scorpionul este influențat de energia lui Marte, iar Racul se simte atras de intensitatea acestei energii. La rândul sau, Scorpionul apreciază firea pasionala a Racului.

Săgetător şi berbec:  Săgetătorul are nevoie de mai multă independență ca Berbecul, care uneori se dovedește a fi extrem de posesiv. Berbecul este de asemenea un pic mai sensibil decât nostimul Săgetător, ceea ce nu se va împăca foarte bine cu modul direct de a vorbi al partenerului. Partea bună este că ambele semne sunt capabile să ierte și să uite repede.
Berbecul este condus de Marte, iar Săgetătorul de Jupiter, planeta înțelepciunii și a norocului. Ambele sunt semne masculine, privind lumea în același mod. Săgetătorului îi place să riște, aflându-se sub influența indulgență a lui Jupiter. Marte aduce inițiativă în viața Berbecului, acesta acționând sub impulsul momentului, uneori fiind chiar un pic agresiv. Când Berbecului îi vine o idee nouă și interesantă legată de o excursie sau de o altă aventură, Săgetătorul este mereu dispus să îl însoțească.

Capricorn şi taur:  Taurul este guvernat de planeta Venus, a dragostei, iar Capricornul de planeta Saturn, a destinului. Venus este plin de energie pozitivă și feminină, în timp ce Saturn este plin de energie rece, masculină. Venus este plin de senzualitate, aducând în centrul atenției preocuparea pentru estetică dragostei și frumusețea artei. Toate acestea stimulează Taurul și potențează gradul de aprecierea a vieții și a dragostei. Saturn, pe de altă parte, este planeta muncii grele și a disciplinei puse în slujbă scopurilor. Taurul va învață Capricornul cum să se bucure de bine-meritată pauză pe care o primesc uneori și să aprecieze frumusețea și confortul. Capricornul poate învață Taurul să fie mai disciplinat și să fie perseverent în orice își propune.

Vărsător şi gemeni:  Gemenii și Vărsătorul au o cantitate uriașă de energie. Au minți foarte agere, venind mereu cu idei noi și, ajutați de hotărârea Vărsătorului, vor aplică aceste idei. Se bazează pe istețimea lor, mai ales Gemenii, și nu acceptă să-și irosească timpul.
Vărsătorul este guvernat de planeta Saturn, a destinului, și de Uranus, planeta rebeliunii; Gemenii sunt guvernați de planeta Mercur, a comunicării. Saturn și Uranus își unesc forțele pentru a-l determina pe Vărsător să meargă mereu înainte, să fie original și hotărât în tot ceea ce face, folosindu-și astfel resursele în mod eficient. Vărsătorul este marele filantrop al zodiacului; Gemenii sunt mării gânditori și lideri de opinie, putând influența ușor pe Vărsător atunci când acesta ezită înainte de a-și pune ideile în practică.

Peşti şi scorpioni:  Racul și Peștii sunt semne de apă. Pentru că apa este o entitate fizică, tangibilă, Racul și Peștii sunt, în general compatibili. Atunci când Peștii întâlnesc un partener Rac, se crează o legătură foarte puternică. Realismul de care dă dovadă Racul face că relația să nu se destrame. Racul înțelege ambiguitatea emoțională a partenerului sau și îl poate ajută să treacă peste natură efemeră a ideilor sale. Deși sunt firi diferite, cei doi ajung foarte ușor la un compromis pentru a se putea înțelege.

Spam blocat