De ce se teme zodia ta?

De ce se teme zodia ta? De ce se teme zodia ta? teama zodie 800x531

De ce se teme zodia ta? Frica este una dintre cele mai puternice emoții pe care o simțim. Semnele zodiacale indică trăsăturile puternice, dar și teama pe care o avem.

Iată de ce ne temem în funcție de zodie!

Berbec -eșec
Berbecii sunt oameni extrem de activi și ambițioși care excelează în ceea ce fac. Ei visează până la stele și muncesc fără pauză. Eșecul este, prin urmare, cea mai mare frică a lor.

Taur – trădarea
Taurii sunt extrem de încăpățânați și loiali față de oamenii pe care îi iubesc. Loialitatea lor vine fără nicio întrebare și doresc același lucru și de la partenerul de viață. Ei caută loialitate și dragoste, iar trădarea este cea mai mare teamă a lor.

Gemeni – pierderea iubirii
Gemenii sunt cei mai romantici. Atunci când întâlnesc dragostea adevărată, ei își și-o arată prin acțiuni, nu prin cuvinte. Frica de a pierde persoana pe care o iubesc este cea mai mare teamă a lor. Pur și simplu nu suportă acest gând.

Rac – lipsă de performanță
Oamenii născuți sub acest semn sunt ambițioși. Ei sunt genul de persoane care se pun deasupra greutății și câștigă. Visele înseamnă totul pentru ei și visează mai mult decât ceilalți. Singurul lucru de care se tem este lipsa de performanță.

Leu – să moară singur
Leii sunt incredibil de îndrăgostiți de viața socială. Ei iubesc să fie în compania câtor mai multe persoane. Astfel, ei se tem să moară singuri, fără să iubească pe cineva.

Fecioară – să greșească
Fecioarele sunt foarte atente la ce spun. Ei sunt persoanele care întâi înțeleg oamenii și apoi îi judecă. Opiniile lor contează și le place să fie informați. Cel mai tare îi sperie să greșească în fața altora.

Balanța – să nu găsească dragostea adevărată
Balanțele sunt amabili și echilibrați. Ei își doresc să întâlnească cei mai buni oameni. Sunt generoși. Cel mai tare îi sperie să nu găsească dragostea adevărată.

Scorpion – vise neîmplinite
Scorpionii sunt visătorii lumii. Ei sunt vizionari și au o idee despre lumea pe care doresc să o creeze. Ei visează la frumusețe și succes. Cel mai tare îi sperie să nu își împlinescă toate visele.

Săgetător – respingere
Este unul dintre oamenii normali pe care îi poți întâlni. Ei nu sunt genul care să judece oamenii. Cel mai tare îi sperie să fie respinși de cei din jurul său.

Capricorn – dragoste falsă
Capricornii sunt persoane simple și cinstite. Ei urăsc maipularea și înșelăciunea și nu suportă oamenii care mint sau se prefac. Ei caută onestitate. Ei se tem cel mai mult de dragoste falsă.

Vărsător – lipsă oportunități
Ei sunt oamenii care reușesc în viață. Sunt extrem de inteligenți, adaptabili. Succesul lor depinde de vigilența și capacitatea de a lucra la maximum. Lipsa de oportunitate îi sperie la maximum.

Pești – trădarea
Peștii sunt oameni de onoare și demnitate. Ei au foarte puțini oameni în viața lor, dar le garantează loilaitatea. Încrederea este cel mai important lucru. Să fie trădați îi sperie cel mai mult .

Spam blocat