Emma Zeicescu: Ce am învăţat de când sunt mamă?

Emma Zeicescu: Ce am învăţat de când sunt mamă? Emma Zeicescu: Ce am învăţat de când sunt mamă? emma zeicescu 600x600

Emma Zeicescu: Ce am învăţat de când sunt mamă? Cine spune că aducerea pe lume a unui pui este trebă uşoară, bate câmpii. Să îl creşti, e şi mai complicat uneori. Fiecare femeie se schimbă atunci când devine mama, găseşte în ea resurse nebănuite, indiferent cât etse de greu. Imia duc aminte şi acum de ziua în care a venit pe lume Idris – Ziua în care te-ai născut tu.

Nu ai cum să treci peste toate momentele frumoase şi complicate care itiu vor bate la uşa şi pentru care trebuie să găseşti în ţine energii nebănuite. Să oferi fără să ceri înapoi, asta se întâmplă cu puiul cel mic. Este un drum doar dus către viitor, un drum de la care nu ai cum să te abaţi, nu ai cum să renunţi şi care te va duce pe culmile fericirii.

Printr-o privire, puiul îţi va transmite iubire, aşa cum nu ai trăit vreodată. Pentru tine această experienţă e de natură să te dezvolte că om, să te întărească şi să îţi facă inima să suspine, de bucurie. Să fii mama, e atât de tare că sentiment, încât nu se poate cimpara cu nimic. Indiferent ce îţi vor spune unii şi alţii, tu eşti cea mai bună maam pentru puiul tău. Să nu uiţi asta!
Am stat şi m-am gândit – Ce am învăţat de când sunt mamă?

Textul complet pe perfectimperfecte.ro. 

sursa foto: emmazeicescu.ro

Spam blocat