google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 O familie din Scoţia oferă 4500 de euro pe lună unei babysitter şi nu are cui cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

O familie din Scoţia oferă 4500 de euro pe lună unei babysitter şi nu are cui

Căutam o fată/femeie excepțională care să lucreze ca menajeră şi să aibă grijă de copiii noștri”. Chiar și salariul promis, de 50.000 de lire sterline pe an (mai mult de 57.000 de euro, ceea ce înseamnă un salariu lunar de peste 4.500), pare a fi foarte atractiv. Cu toate acestea, cei doi părinți disperați care locuiesc în regiunea scoțiană Mairches, la granița cu Marea Britanie, încă nu reușesc să găsească candidata ideală.

Motivul este explicat în anunț și, pentru singularitatea sa a atras şi interesul presei britanice: se pare că locuinţa ar fi bântuită, iar fantomele au speriat deja cinci femei care fuseseră angajate de familie.

„Am locuit aici timp de aproape zece ani, am fost avertizați când am cumpărat această casă, însă noi am decis s-o achiziţionăm indiferent de zvonuri și superstiții. Toate femeile care au renunţat la slujbă au vorbit despre fenomene supranaturale, cum ar fi zgomote ciudate, mobilier care se mișcă și pahare care se sparg. Evident că aceasta a fost o perioadă dificilă pentru copiii noștri. Noi, personal, nu am observat niciodată aceste fenomene ciudate, ne-au fost mereu raportate și se pare că s-ar fi petrecut în absența noastră. Cu toate acestea suntem bucuroşi că ne putem permite să plătim această sumă şi considerăm că este important să alegem cât mai repede persoana potrivită”, se specifică în anunț.

Spam blocat