Filme de Crăciun 2016. Recomandări online şi în cinematografe

Filme de Crăciun 2016

Filme de Crăciun 2016. Recomandări online şi în cinematografe.  Mai jos avem o recomandare cu filmele de Crăciun 2016 care se găsesc în acest moment în cinematografe.

Bad Santa: Aventura continua, din 25 noiembrie 

„Bad Santa 2” marchează revenirea pe marile ecrane a câştigătorului Premiului Oscar Billy Bob Thornton în postura de anti-erou preferat al Americii şi îl interpretează din nou pe Willie Soke.

Alimentat de whiskey-ul de proastă calitate, lăcomie şi ură, Willie face din nou echipă cu micul şi furiosul său partener, Marcus (Tony Cox), pentru a distruge o gală de caritate organizată in Ajunul Crăciunului. Şi de această dată aventurii i se alătură ,,puştiul” supraponderal şi mereu exaltat, Thurman Merman (Brett Kelly), o rază a soarelui de 110 kilograme al cărei scop este să scoată la iveală bruma de umanitate existentă în Willie.Problemele cu figura maternă ies la iveală atunci când îşi face apariţia câştigătoarea Premiului Oscar Kathie Bates, în rolul detestabilei Sunny Soke, o mamă desprinsă parcă dintr-un film de groază. O scorpie de dimensiuni cosmice, Sunny ridică ştacheta şi implicit ambiţiile grupului, în timp ce cumva reuşeşte să scadă standardele comportamentului delincvent. Willie este şi mai chinuit acum de dorinţa tulburătoare de a-i intra în graţii voluptoasei şi graţioasei Diane (Christina Hendricks), directoarea galei de caritate, o femeie cu o inimă de aur şi un libido de oţel.

Filme de Crăciun 2016. Recomandări online şi în cinematografe.

Super party la birou- Office Christmas party din 9 decembrie 

„Super party la birou” îi readuce împreună pe Jennifer Aniston şi Jason Bateman din 9 decembrie pe marile ecrane, într-o comedie care va da cu totul alt sens petrecerilor de iarnă corporatiste.

În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ajute să pună totul la cale. Întreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potenţial client mai neconvenţional şi de a-l convinge astfel să investească în afacerea lor aproape falimentară.

Filme de Crăciun 2016. Recomandări online şi în cinematografe

Marea bulgăreală: Snow Time- 2015

Filme de Crăciun 2016 pe care să nu le ratezi: Anul acesta, producţiile cinematografice vor sosi în cinematografice rând pe rând. Astfel, am făcut o selecţie cu câteva filme pe care ai putea să le vezi de Crăciun.

  1.  The Mistletoe Promise

2. A Perfect Christmas

3.  Every Christmas Has a Story

4. Christmas Cookies

5. Home & Family Holiday Special

6. My Christmas Dream

7. A December Bride

8. Broadcasting Christmas

9. Christmas in Homestead

10. Christmas List

11. A Heavenly Christmas

Spam blocat