Mesaje de ANUL NOU 2019. Urări doar pentru prieteni speciali

Mesaje de ANUL NOU 2019. Fă-le prietenilor o urare de Revelion. „La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

Mesaje anul nou

Mesaje de ANUL NOU 2019. Fă-le prietenilor o urare de Revelion.”Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

Mesaje de ANUL NOU 2019. Fă-le prietenilor o urare de Revelion.”Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

Mesaje de ANUL NOU 2019. Fă-le prietenilor o urare de Revelion. „Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

Mesaje de ANUL NOU 2019. Fă-le prietenilor o urare de Revelion.”Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

Mesaje de ANUL NOU 2019. Fă-le prietenilor o urare de Revelion.”Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

Mesaje de ANUL NOU 2019. Fă-le prietenilor o urare de Revelion.”E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Mesaje de ANUL NOU 2019. Fă-le prietenilor o urare de Revelion. Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”.

Mesaje de ANUL NOU 2019. Fă-le prietenilor o urare de Revelion.În contul tău, la bancă numită Viaţa, am depus o urare pentru 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucura-te atunci când îl vei goli! La Mulţi Ani!

Mesaje de ANUL NOU 2019. Fă-le prietenilor o urare de Revelion.Se iau 12 luni,
Se curăţă bine de amar, ura şi invidie.
Se găteşte apoi un An Nou cât mai curat şi mai luminos posibil…
La Mulţi Ani cu multă iubire!!!

Mesaje de ANUL NOU 2019. Fă-le prietenilor o urare de Revelion.Singura magie pe care o simt nu este cea a Anului Nou care se apropie, ci magia ta… Te iubesc si as vrea sa-mi petrec de acum incolo toate zilele alaturi de tine!

Mesaje de ANUL NOU 2019. Fă-le prietenilor o urare de Revelion.Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!

Mesaje de ANUL NOU 2019. Fă-le prietenilor o urare de Revelion. La fel ca păsările, să lăsăm în urma tot ceea ce nu avem nevoie să cărăm cu noi: supărări, frică, regrete… Cât mai multe bucurii în Noul An. La Mulţi Ani!