MyKi Care, termometru pentru copii, disponibil în România

myki care termometru pret termometru copii MyKi Care, termometru pentru copii, disponibil în România mikicare 600x600

MyKi Care, termometru disponibil în România. Produsul inovator este extrem de precis și nu este afectat de factorii externi. Design-ul patentat special îi permite să nu fie afectat în niciun fel de umiditatea pielii, temperatura ambiantă sau alte surse de căldură.

Termometrul MyKi Care măsoară temperatura corpului copiilor la fiecare opt secunde și permite utilizatorilor să primească permanent informații despre temperatura copiilor, oriunde s-ar afla în lume, să primească alerte telefonice declanșate de temperaturi ridicate și chiar să trimită informații pediatrului, prin intermediul aplicației mobile dedicate. Produsul își propune să ofere liniștea părinților, dar și să ofere sprijin suplimentar medicului și să faciliteze un diagnostic precis.

Cum funcționează MyKi Care

Termometrul MyKi Care este un dispozitiv inteligent care măsoară și urmărește temperatura corpului. Când se află sub axilă, termometrul MyKi Care trimite informații despre temperatura la fiecare opt secunde, prin Bluetooth. Termometrul este atașat corpului cu un leucoplast hipoalergenic, pentru pielea sensibilă.

Temperatura copiilor poate fi monitorizată 24 de ore pe zi, printr-o aplicație dedicată mobilă – MyKi Care. Aplicația poate fi descărcată gratuit din Play Store și App Store.

Tehnologia inovatoare a MyKi Care permite monitorizarea în timp real a copiilor, fie că se joacă sau dorm, indiferent de locul în care se află părinții – într-o altă cameră, la birou sau chiar într-o călătorie de afaceri. Dacă apare starea febrilă, termometrul MyKi Care va trimite o alertă.

Mai mult, aceste informații pot fi primite simultan de părinții copiilor, de bonă, de bunici sau de medic. Termometrul salvează o istorie a tuturor temperaturilor înregistrate în ultimele 365 de zile.

MyKi Care vine, de asemenea, și cu un dispozitiv Bluetooth și Wi-Fi care primește informații de la termometru și le livrează în rețeaua Wi-Fi a locuinței. În timp ce, în mod normal, smartphone-ul citește informațiile la o distanță de până la cinci metri de device, în aceeași cameră, cu dispozitivul Bluetooth și Wi-Fi plasat în aceeași cameră ca și termometrul, smartphone-ul care primește informațiile poate fi localizat oriunde în lume, atâta timp cât este conectat la o rețea de date.

Foarte sensibil, cu o precizie ridicată și un consum redus de energie, conectat constant la cloud, cu o aplicație care poate suporta mai multe profiluri de utilizator și care poate declanșa alerte minime și maxime de temperatură, MyKi Care se dovedește a fi un dispozitiv inteligent, ce integrează cele mai recente tehnologii, menite să îmbunătățească viața utilizatorilor săi.

Spam blocat