Poveste de cuplu! Ela si Daniel

Poveste de cuplu! Ela si Daniel

Poveste de cuplu! Ela si Daniel

Poveste de cuplu! Ela si Daniel. Ei sunt casatoriti de 18 ani. Ei s-au intalnit prima data la o intalnire de grup la biserica. Ela a povestit ca atunci cand l-a intalnit pe Daniel, el era dupa o relatie esuata. Credinta i-a ajutat pe cei doi sa inchege o relatie, in ciuda faptului ca Daniel este un barbat introvertit. Ela este scriitoare si editor la o revista, iar Daniel este director la biblioteca. Atunci cand ei interactioneaza cu alte persoane, inclusiv cu copiii lor, ei se consulta si actioneaza ca o adevarata echipa. Cei doi au vrut sa-si faca cunoscuta povestea lor de mariaj, pentru a arata si altor cupluri ca se poate supravietui in cuplu, chiar daca ei aveau alte tipare de partener. Si trebuie apreciati pentru ca au avut curajul sa marturiseasca secrete din intimitatea lor, pentru c[ trebuie sa recunoastem ca multi nu vorbesc despre lucrurile care se intampla in familia lor.

Poveste de cuplu! Ela si Daniel. Ela considera ca secretul relatiei lor durabile si fericita este faptul ca nu au o poveste de dragoste ca in filme, ci o relatie responsabila. Ea spune ca a fost atrasa de barbati inalti si carismatici, insa sotul ei este mic de statura si lucreaza la biblioteca.

Sotul ei, in schimb, visa la femei cu o constitutie atletica cu care sa poata face drumetii, insa ea are un defect fizic si nu poate sa il implimeasca. Tocmai de aceea, considera ca relatia lor este frumoasa si infinita.

Spam blocat