google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 POVESTEA TA DE CUPLU! Fa sex, atunci cand vrei sa faci! E simplu. Monica a inteles tarziu cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

POVESTEA TA DE CUPLU! Fa sex, atunci cand vrei sa faci! E simplu. Monica a inteles tarziu

apa cuplu2Cat de mult sex e normal sa faci cu partenerul?

Un studiu recent, arata ca, tinerii cu varste intre 18 si 29 de ani fac sex cam de 112 ori pe an, persoanele intre 30 si 39 de ani cam de 86 de ori pe an si adultii care au intre 40 si 49 de ani cam de 69 de ori pe an. Acelasi studiu arata ca 7 la suta dintre cupluri fac sex de cateva ori pe saptamana.

Aproape jumatate din cupluri fac sex de cateva ori pe luna! Te surprinde acest lucru? Pe mine da, si nu e deloc bine. Motivele invocate de cupluri pentru ca fac sex rar, sunt cele pe care le stim cu totii: copii, stres, munca, oboseala, etc.
Astazi, relatez povestea unei cunostinte, pe care am numit-o Monica.

Monica s-a casatorit cu iubitul ei din liceu si au avut un mariaj timp de 20 de ani. La inceput, viata lor sexuala a fost ideala, pana cand au ajuns sa faca amor de cateva ori pe an, fapt ce a daunat libido-ului.

Ea a inceput treptat sa isi puna intrebari si sa discute cu el daca este atras de barbati, fapt negat complet de el care a spus ca iubeste femeile. Urmatoarea varianta luata in calcul de ea, era daca nu cumva era dependenta de sex.

Lipsa sexului in relatia a dus in cazul Monicai, intr-un final la divort.

Ce e de retinut?
Cand ai parte de suficient sex, tu stii asta si nu ai nevoie de nicio confirmare, la fel si cand ai avut orgasm.

Spam blocat