Pregateste-te pentru ultima noapte de dragoste, inainte de despartire

sex-inainte-de-despartire pregateste-te pentru ultima noapte de dragoste, inainte de despartire Pregateste-te pentru ultima noapte de dragoste, inainte de despartire sex inainte de despartire

Pregateste-te pentru ultima noapte de dragoste, inainte de despartire.

Pregateste-te pentru ultima noapte de dragoste, inainte de despartire. Problema sexului in relatie este des intalnita si invocata sub diferite forme in momentul in care un cuplu se desparte. Si daca, inainte de nunta ar fi perioada de proba, as fi convinsa ca, ruptura in cuplu tot ar interveni.

Pregateste-te pentru ultima noapte de dragoste, inainte de despartire. Sunt aici mai multe variante: fie sexul nu este bun de la inceput si ambii parteneri iau o decizie comuna, fie ambii nu dau importanta sau unul dintre ei care este nemultumit tolereaza pana la un moment dat!
Pana la acel moment in care ia decizia singur sau de comun acord sa aiba o relatie de dragoste cu foc si pasiune.

Pregateste-te pentru ultima noapte de dragoste, inainte de despartire. In situatia in care ambii parteneri ar constientiza pe moment ca se vor desparti, vor face eforturi sa dea ce au mai bun.

Dar constientizarea ar fi mai degraba sa realizeze ca peste cateva zile o vor lua de la capat. O relatie cu tot cu sex merge sau nu merge, varianta carpita este o minciuna facuta de noi insine.

Pregateste-te pentru ultima noapte de dragoste, inainte de despartire. Tu, ca femeie, inainte sa ajungi cu el in fata altarului, ar trebui constientizezi ca sexul este sau nu, in sensul ca trebuie sa ai putina incredere in tine si sa iei decizia de la inceput.

Sexul este fara indoiala lucrul de care ai nevoie in relatie si tu, sigur stii asta, daca te gandesti bine!

Spam blocat