Teorie bizară despre originile lui Donald Trump

Teorie bizară despre originile lui Donald Trump Teorie bizară despre originile lui Donald Trump donald trump

Teorie bizară despre originile lui Donald Trump. Noul preşedinte al SUA nu este născut în Statele Unite, ci în Pakistan şi a fost adoptat după ce părinţii lui ar fi murit în urma unui accident de maşină.

Potrivit unui canalul de ştiri pakistanez, preluat şi de Dailymail,  magnatul american s-ar fi născut pe 14 iulie 1946, în Waziristan, o regiune muntoasă din nord-vestul Pakistanului.

Înainte să fie adoptat ar fi purtat numele Dawood Ibrahim Khan. Televiziunea pakistaneză prezintă și poza unui băiețel roșcat despre care spune că ar fi Dawood Ibrahim Khan, adoptat la vârsta de 9 ani de o familie bogată din Statele Unite, și botezat apoi Donald Trump.

Potrivit Wikipedia, Donald Trump s-a născut pe 14 iunie 1946 în New York, fiind al patrulea din cei cinci copii ai lui Frederic Trump, un magnat imobiliar. În 1968, Donald Trump a obținut o diplomă de licență în științe economice de la Școala de Finanțe și Comerț Wharton din cadrul Universității din Pennsylvania.

În 1971, succedându-l pe tatăl său Fred Trump, el a preluat controlul Organizației Trump (Trump Organization), o societate mamă de tip holding care deține acțiunile mai multor societăți imobiliare și de construcții.

Donald Trump a fondat în 1995 Trump Entertainment Resorts, o companie care operează numeroase cazinouri și hoteluri din întreaga lume. Pe parcursul carierei sale de afaceri, Trump a construit turnuri de birouri, hoteluri, cazinouri, terenuri de golf și alte clădiri de marcă în întreaga lume.

Trump a organizat în 1996-2015 concursurile de frumusețe Miss SUA și a jucat roluri mici de tip cameo în filme și seriale de televiziune.

În 2004-2015 Trump a fost prezentatorul și coproducătorul serialului de tele-realitate Ucenicul (The Apprentice) la televiziunea NBC. În ultimii 30 de ani Trump și afacerile sale au fost implicate în 3.500 de procese juridice în instanțele din SUA.

Cu o avere estimată la circa 3,7 miliarde de dolari în luna octombrie 2016, Donald Trump a fost listat în 2016 de revista Forbes pe locul 324 în topul celor mai bogați oameni din lume și pe locul 156 în Statele Unite.

Donald Trump are cinci copii din trei căsătorii. Prima sa soție, Ivana Zelnickova, originară din Cehoslovacia, cunoscută ca manechin și actriță, i-a dăruit trei copii, Donald Jr (n. 1977), Ivanka (n. 1981) și Eric (n. 1984); toți trei sunt acum directori executivi ai Organizației Trump. Cea de-a doua soție, Marla Maples, o figură cunoscută în lumea mondenă, fiind actriță și om de televiziune, i-a dăruit încă o fiică, Tiffany.

Actuala soție, Melania Knauss, originară din Slovacia, este creator de bijuterii și ceasuri și fost manechin; cu aceasta, Trump are un băiețel, Barron Trump (n. 2006).

Spam blocat