Blogul lui Amy: Prima întâlnire spune totul despre o persoană

Nu există scuze de nimic, iar prima întâlnire este exact aroma cea mai puternică când deschizi o sticluță de parfum, la fel și persoana cu care te vezi și vrei o relație. De regulă, oamenii sunt într-o variantă bună a lor la prima întâlnire, pentru că vor arate cât sunt de buni, iar dacă cineva nu este extrem de încântat de întâlnire, de tine, să fii sigură că nu se va schimba prea mult.

Dacă la prima întâlnir,e ai avut observații cu privire la persoana cu care te-ai întâlnit și vrei și a doua întâlnire, este doar alegerea ta și îți asumi riscul să mai adaugi și alte lucruri care nu îți plac la acea persoană și tot așa.

Întâlnirea cu o persoană trebuie să fie stabilită de comun acord privind locul și ora, iar dacă te amână, întârzie sau anulează să îi dai a doua șansă o faci strict pentru tine, cu anumite excepții și alea sunt extrem de rare. Astfel, ia în calcul că așa e viața acelei persoane, va întârzia mereu, te va amâna și tot așa, repet, cu anumite excepții care sunt extrem de rare.

Cu alte cuvinte, la prima întâlnire, în afară se masca purtată se poate observa perfect comportamentul unui bărbat.