Racul în dragoste și sex

Racul în dragoste și sex. Barbatii Raci au nevoie sa se simta in siguranta cu partenera lor si sa se poata relaxa inainte de a face dragoste.

Ce-i place in pat

Daca vrei sa-i dai peste cap simturile barbatului Rac, intinde-l pe pat si exploreaza-i cu atentie toate zonele „sensibile”. Pentru amantul Rac, orice pozitie este acceptata, cu conditia sa fie confortabila si sa nu-i solicite prea mult forta musculara. Din nefericire, nativii acestei zodii nu stau foarte bine la capitolul sport.

Daca observi ca e putin stresat, asta cel putin la prima voastra partida de sex, Racii fiind renumiti pentru timiditatea lor, ofera-i un pahar de vin. Putin alcool il va relaxa, prea mult il va molesi. Trebuie sa ai grija cu el, intrucat fiind o zodie de apa acestuia ii cam plac lichidele. In cazul in care este fumator, inainte de a incepe da-i voie sa fumeze otigara. Va fi mult mai cooperant dupa aceea.

Un amant sensibil

Odata ce l-ai ademenit in patul tau te poti considera norocoasa. Spre deosebire de alte zodii nu tocmai generoase, barbatul Rac va pune intotdeauna nevoile partenerei pe primul loc. Mai mult, Racii sunt maestrii atingerilor tandre si dezmierdarilor delicate ale sanilor. Ca si cand nu ar fi destul, reprezentatii masculini ai acestei zodii prefera relatiile serioase, scrie cancan.ro.