Sexul cu un scorpion

Scorpionii sunt printre cele mai pasionale zodii ale horoscopului. Dacă tocmai te-ai pricopsit cu un iubit născut în această zodie, pregăteşte-te pentru nopţile lungi ce vor urma. Scorpionii adoră să facă sex şi se mai şi pricep la practicarea acestui “sport de performanţă”. Iată ce îl excită în mod special pe bărbatul scorpion.

Regele geloziei

Când ieşi în lume cu un bărbat scorpion, evită să te uiţi în stânga şi în dreapta. Reprezentanţii acestei zodii sunt de o gelozie feroce. Mai bine nu îi provoci, asta pentru bunul mers al relaţiei. Chiar dacă îi place să ştie cât mai mult despre parteneră, eventual totul, dacă se poate, scorpionul este foarte grijuliu când vine vorba de propria lui intimitate. Nu vei şti niciodată ce gândeşte şi mai ales când urmează să-ţi facă o criză de gelozie sau o propunere indecentă.

Adoră sexul pervers

Scorpioni iubesc sexul, în special cel mai puţin ortodox. Cu cât mai “murdar”, cu atât mai bine. Nu întâmplător, această zodie are cea mai mare proporţie de obsedaţi sexual. Dacă ai vreo fantezie erotică mai obscură, bărbatul scorpion reprezintă răspunsul rugăciunilor tale. Începe prin a-i împărtăşi visul tău erotic în cele mai intime detalii. Scorpionul nu va ezita să treacă la fapte. Dorinţa ta va fi comandă pentru el.