Soţul meu are o aventură cu sora mea şi asta mă înnebuneşte

barbat-insala

Soţul meu are o aventură cu sora mea şi asta mă înnebuneşte. Acum ceva vreme, i-am găsit dezbrăcaţi în jacuzzi. Ei mi-au spus că nu am văzut eu bine. Ulterior, copiii au auzit zgomot în cameră şi i-au găsit dezbrăcaţi. Aparent, ei nu au văzut bine. Ei mi-au spus sunt nevinovaţi, mi s-a părut că stăteau dezbrăcaţi în jacuzzi, de fapt era vina mea că am ales să nu mai stau acolo cu ei.

Într-o zi, soţul meu a plecat rulota şi s-a făcut nevăzut. M-am dus după el într-un pac de rulote şi era acolo. M-am întors acasă să iau cheile de rezervă şi când am deschis uşa de la rulotă, el şi sora mea erau dezbrăcaţi în pat. Eram atât de supărată, încât mi-am avariat maşina. Ei mi-au spus că este o neînţelegere. Mi-au spus că eu sunt nebună că am ajuns să cred ca ei au o aventură.

Chiar nu înţeleg de ce soţul meu nu vrea să divorţăm şi să-şi continue liniştit aventura cu sora mea.
El dispare de multe ori cu telefonul, nu mă lasă să îi ating telefonul, când îi sună telefonul, de multe ori nu răspunde sau se retrage în baie, unde petrece multă vreme acolo.

A devenit destul de agresiv verbal şi îmi vorbeşte urât, spunându-mi curvă, nebună şi tot felul de cuvinte urâte.
Mă învinovăţeşte pentru toate relele.
Am încercat să fac tot posibilul să îl fac fericit, dar în zadar. De multe ori, din greşeală spunea, mă striga cu porecla surorii mele. Planul lui era cu sigranţă să mă facă să reacţionez urât şi apoi să ies eu urât din această situaţie.

La început, chiar am crezut că eu sunt vinovată, doar că am analizat bine situaţia şi mi-am dat seama că era un plan diabolic, de-al lui.
Am decis să-l urmăresc şi am găsit maşina lui parcată în apropierea casei surorii mele. Am declanşat furtuna atunci. Am urcat rapid la etaj şi am găsit uşa blocată. Am bătut cât am putut şi într-un final mi s-a deschis. Am găsit-o pe sora mea în timp ce se îmbrăca şi pe soţul meu care ieşea de la duş şi era dezbrăcat.
Eram singura martoră la acea scenă aşa că ei au decis să mă facă mincinoasă. Mi-au spus că nu s-a întâmplat nimic că ei doar vorbeau şi atât. Mai departe ei le-au povestit părinţilor mei, că eu am înnebunit şi că ei vorbeau pentru că nu mai ştiu cum să se poarte cu mine.

M-am enervat atât de tare, că mi s-a făcut rău şi am ajuns la spital.
Nu mai ştiam ce să cred, ajunsesem că nu mai am încredere în mine şi credeam iar că eu sunt vinovată şi că exagerez.
Când l-am întânit pe acest om, am avut o casă. Am fost de acord să-mi pun casa la dispoziţie să-l ajut să-şi plătească datoriile pe care le avea la divorţul de prima lui nevastă.

Una dintre fiicele mele l-a văzut într-o dimineaţă în timp ce îşi parca maşina în apropiere de casa surorii mele, iar noi ştiam că este plecat din oraş cu serviciul. Fiica mea a reuşit să stea pe urmele lui şi să-l înregistreze în timp ce era la sora mea. Am auzit acele cuvinte pe care i le spune că o iubeşte pe şi că deşi au o relaţie de 1 an şi jumătate trebuie să mai aştepte încă puţin. De fapt, el nu voia să-mi acorde divorţul înainte să îmi ia toţi banii şi să mă înnebunească de tot.

El m-a lăsat fără 400.000 de dolari. Am avut încredere în el, am avut o casă timp de 16 ani, iar acum sunt fără un acoperiş deasupra capului.