Am 32 de ani si inca sunt singura. Uite de ce

Am 32 de ani si inca sunt singura. De ce?

Am 32 de ani si inca sunt singura. De ce?

Am 32 de ani si inca sunt singura. De ce?
Am 32 de ani si inca sunt singura. De ce?

Am 32 de ani si sunt singura. Lucru acesta ar fi sunat groaznic in anii 80/90, mai putin groaznic in anii 2000. Aproape normal in 2010, iar in 2016 este relaxare.
Ma panicam mai degraba la 25 de ani, ca imi doream un ccopil si sa ma stiu intr-o familie, ca asa mergea societatea din care fac si eu parte, si e normal sa ma adaptez cat pot.

Am 32 de ani si sunt singura in 2016 este un moment bun de relaxare! Societatea evolueaza si femeia nu trebuie sa fie maritata cu copil si sot si sa aiba un serviciu sau doar sa se ocupe de familie. In zilele noastre, femeia are rol de conducere, este un bun antreprenor, are idei, initiativa, poate face copil si fara sa fie casatorita.
Lucrurile facute din obligatie nu iti ofera satisfactie, casatoria este facuta in multe cazuri pentru cei din jurul unui cuplu, nu pentru cuplu.
O relatie frumoasa se traieste cum vrei tu, nu cum vor altii, dar e aproape imposibil ca altii, exemplu: familie si prieteni, sa stea doar spectatori. Si se baga in lucruri sensibile, care lezeaza usor. Cand se intampla acest pas in relatie, incepe si numaratoare inversa pana la finalul relatiei.

Am 32 de ani si sunt singura. Eu am ales sa fiu singura, sa fiu doar eu, sa lupt pentru mine si sa cred cu tarie in mine, fara sa fiu influentata in vreun fel. O relatie toxica te omoara lent! O femeie puternica intr-o relatie toxica se deterioreaza, poate la inceput putin, dar daca trecerea spre stadiul final va fi rapida, nu mai exista scapare.
O femeie intr-o relatie trebuie sa aiba un plan, sa fie lasata sa creada in ea si in planul ei. Daca barbatul nu o sustine, dar vrea sa stea cu ea in continuare, ii face rau! Barbatul trebuie sa o sprijine si femeia sa sprijine barbatul. Posibilitatile din 2016, prin nivelul avansat si din punct de vedere tehnologic ne pot salva. Nu e greu sa fii intr-o casnicie, e imposibil sa fii in casnicia nepotrivita!