google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Aniversare Google. Logo special pregatit de ziua GOOGLE cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Aniversare Google. Logo special pregatit de ziua GOOGLE

Aniversare Google. Logo special pregatit de ziua GOOGLE

Aniversare Google. Logo special pregatit de ziua GOOGLE

Aniversare Google. Logo special pregatit de ziua GOOGLE. Pe 27 septembrie 2016, GOOGLE aniverseaza 18 ani de cand exista! In fiecare an, GOOGLE isi pregateste un doodle special de aniversare. Si in acest an, l-a lansat in toate tarile aproape. Nu este niciun secret ca GOOGLE este o companie puternica si datorita acestui motor de cautare suntem salvati. Orice ne intereseaza pe loc putem da o cautare pe google si am rezolvat. Practic, nu mai avem nevoie de carti, sa ne sunam prietenii, o cautare pe net este suficienta si avem posibilitatea sa facem orice mai rapid. Aniversare Google. Logo special pregatit de ziua GOOGLE

Aniversare Google. Logo special pregatit de ziua GOOGLE. Google dispune și de motoare de căutare pentru imagini, cărți, bloguri, grupuri de știri și directoare web.

La sfârșitul anului 2007 a fost cotat drept cea mai puternică marcă globală, după criteriul valorii în milioane de dolari (86.057 milioane dolari SUA), dar și după modul de percepție de către utilizatori, următoarele locuri fiind ocupate de companiileGeneral Electric, Microsoft, Coca-Cola, China Mobile, IBM, Apple, McDonald’s, Nokia și Marlboro.

Aniversare Google. Logo special pregatit de ziua GOOGLE. De asemenea, conform unui sondaj realizat de compania Harris Interactive, Google a fost declarată, la sfârșitul lui 2007, ca fiind compania americană cu cea mai bună reputație, mai ales datorită modului în care își tratează angajații.

În iunie 2012 Google a lansat un site, EndangeredLanguages.com, destinat conservării limbilor pe cale de dispariție. Intitulat „proiectul limbilor în pericol”, acesta ia în considerare peste 3.000 de limbi și dialecte pentru care s-au creat înregistrări audio de înaltă fidelitate.

Spam blocat