Astrologie! Marte a intrat in Capricorn

marte-in-capricorn

Astrologie! Marte a intrat in Capricorn. Astrolog Daniela Simulescu ne propune un material interesant! In sfarsit! Tot anul ai tot auzit de Marte asta, care a fost retrograd. Ba in Scorpion, ba in Sagetator, ba in Scorpion si iar in Sagetator. Si a tinut-o asa de pe 3 ianuarie pana ieri, dupa pranz. Iti dai seama? Aproape 10 luni, pe care le-ai trait ca pe o vesnicie. Mult imbold si nimic concret. Multa energie pe care ai simtit-o puternic si nu ai stiut ce sa faci cu ea.

Astrologie! Marte a intrat in Capricorn. Energia planetei Marte este echivalenta cu energia lui Ares, Zeul Razboiului. Forta, curaj, instinct, actiune. Cu alte cuvinte, Marte este soldatul din fiecare. Cat timp a fost retrograd, a fost in cantonament, in baza de pregatire, cum s-ar spune. A invatat noi tehnici, le-a perfectionat pe altele si a facut multa practica. A gandit strategii si a studiat adversarul. Acum ca scapa total de uniforma retrogradarii si intra in Capricorn, soldatul trece la fapte.

Astrologie! Marte a intrat in Capricorn. Incepe sa isi construiasca responsabil atacul. Securitatea si statutul sunt foarte importante. Pentru doua luni de acum incolo, toate planurile noastre vor fi construite caramida cu caramida, fara interventii emotionale. cu autocontrol si spirit de organizator, avand o rezistenta de invidiat. Spor, rabdare si simt practic va doresc in perioada urmatoare! Astfel incat sa construiti cu succes ce va doriti.

Spam blocat