astrologpersonal.ro. Lună nouă în scorpion sau plumbul durerii

 

6 octombrie, cea mai pacatoasa zi a anului

astrologpersonal.ro. Lună nouă în scorpion sau plumbul durerii. Sambata, 18 Noiembrie, ora 13:42, avem Luna Noua in Scorpion. Fenomenul de Luna Noua se petrece atunci cand Soarele si Luna impart acelasi grad al unei zodii, adica sunt conjuncte. De data aceasta, cei doi astri se contopesc la gradul 26:19, in Scorpion.

Soarele reprezinta constientul, esentialul din noi, energia exterioara. Luna reprezinta emotiile, confortul interior, hormonii, nevoia interioara. Acum imagineaza-ti ca cele doua energii se iau in brate printre tenebrele Scorpionului.

Stii ce activeaza acest aspect? Durerea. Fizica si sufleteasca. Durerea aia care te trage atat de mult in jos, incat fiecare celula sufera. Suferinta provocata de vesti tragice, tradare, respingere, disparitie.

Acum gandeste-te la durere ca la un glont. Si cineva te “impusca” dupa care te paraseste. Si cazi. Ce simti? La ce te gandesti? Ce auzi? Ce vezi? Se invarte totul cu tine, nu-i asa? Esti intr-o prapastie si desi incerci sa tipi, nu te aude nimeni. Lacrimile ard. Esti inexistent. Parca te doare si mai rau.

Cei din jurul tau te judeca pentru ca esti diferit. Rad de tine. Te batjocoresc in fata tuturor, iti pun limite, te darama. Orice ai face, nu e bine deloc. Arunca vorbe grele si nu isi dau seama ca fiecare sunet cresteaza “pielea” si ca desi nu se vad, ranile tale sunt adanci.

Relatia de cuplu ajunge sa fie camp de lupta. Tipete cu ecou interior. Reprosuri, cuvinte taioase, gesturi nesabuite. Banuieli, suspiciuni, tradare. Cicatrici extinse. Inimile sunt ciuruite. Ochii inecati. Iubirea provoaca traume. Ba chiar modifica structura “ADN-ului” sufletesc. Pe urma, uitarea doare mai mult ca orice. Lasarea in spate a amintirilor frumoase, a momentelor petrecute impreuna. Te cutremuri. Nu reusesti sa te aduni.

astrologpersonal.ro. Lună nouă în scorpion sau plumbul durerii.

Spam blocat