Autobuze Mercedes-Benz Citaro 100% electrice

Autobuze Mercedes-Benz Citaro 100% electrice vor fi prezentate în avanpremiera Salonului Internațional de Autovehicule Comerciale (IAA), în luna iulie.

Componentele high-tech reduc consumul de energie și maximizează autonomia de deplasare.

Autobuzele Citaro ce vor circula pe străzile Berlinului au zece module de baterii, ce vor fi încărcate la prizele din depou. Autobuzele vor fi propulsate de motoare electrice amplasate lângă butucul roților. Un sistem avansat de management termic, ce include componente de ultimă generație, precum pompa de căldură, reduce consumul de energie.

Spațiul destinat călătorilor din interiorul modelulului Citaro 100% electric este identic celui din autobuzele convenționale. Autobuzele electrice Mercedes-Benz alese de BVG beneficiază de o serie impresionantă de dotări. Pentru călătorii care prezintă  mobilitate scăzută , aflaţi cu spatele la direcția de mers, există monitoare special amplasate în aria lor de vizibilitate ce oferă informații despre călătorie. Persoanele cu deficiențe de vedere vor avea la dispoziție mânere tactile, cu o suprafață striată..

Noul Mercedes-Benz Citaro 100% electric a fost riguros testat şi va intra în producția de serie înainte de sfârșitul acestui an.

Spam blocat