google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 A fost lansat Connected Vehicle Marketplace și se pregătește viitorul transporturilor cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

A fost lansat Connected Vehicle Marketplace și se pregătește viitorul transporturilor

A fost lansat Connected Vehicle Marketplace, o soluție marcă proprie  pentru a reduce complexitatea construirii ecosistemelor de servicii digitale dedicate vehiculelor conectate. Producătorii de echipamente originale, partenerii și șoferii vor putea contribui la dezvoltarea conectivității și inovației în industria auto.

Odată cu lansarea Scania One, Scania devine primul client care folosește noua soluție. Scania One este o platformă deschisă care oferă deținătorilor de flote, șoferilor si clienților deținătorilor de flote acces la servicii care asigură creșterea eficienței și productivității, contribuind, în același timp, la reducerea emisiilor de carbon.

Construind pe succesul Ericsson Connected Vehicle Cloud, Connected Vehicle Marketplace este un mediu controlat și sigur pentru producătorii de echipamente originale și are scopul de a pune noile servicii digitale în mâinile șoferilor. Soluția este prima de acest gen și va permite producătorii să controleze complet și eficient includerea serviciilor digitale externe, toate integrate într-un singur ecosistem digital.

 

Cu ajutorul vehiculelor conectate, Scania va cunoaște fluxul logistic în operațiunile clienților deținătorilor de flote, de la șantiere mari și transport public până la transport pe distanțe mari. Mai mult, Sania One va pune uneltele digitale în mâinile deținătorilor de flote și șoferilor, pentru a asigura câștiguri în aceste fluxuri și eliminarea deșeurilor.

 

Spam blocat